[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sa ma prezint  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
MirceaN
Junior member

IP:

Buna ziua !
Ma numesc Mircea , sunt din Ploiesti . Sunt incepator in ceea ce priveste tainele acvaristicii . Acest "virus" a aparut cand am vazut o pereche de
Hemichromis bimaculatus ingrijindu-si puii. Drept urmare am de gand sa cresc de pui acesti pesti . Am pregatit un acvariu de 80 L . Astept sfaturi in legatura cu decorul , ustensile si asa mai departe .

Ape limpezi !
claw93
Member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit printre noi,pentru inceput ar trebui sa citesti articolele de la Linkuri Utile cum ar fi Ciclul Azotului,Ghidul Incepatorului si poti deschide un topic la Coltul incepatorului pentru mai multe intrebari.
O zi buna!
[Yahoo!]
MirceaN
Junior member

IP:

Da , am cititi ghidurile , dar avand in vedere ca dispun de un acvariu de 500 de litrii aprox. ma gandesc sa fac un acvariu cu discusi. Cateva idei , sfaturi etc + ghiduri.
Multumesc.
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Bine ai venit!

Proiectul tau cu ciclide sau discusi si 500 L nu prea e pentru incepatori.
Iti recomand lectura placuta, si nu te apuca de nimic pana cand nu ai citit macar un sfert din acest forum.

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: