[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Un sfat as vrea !  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Cosmynas
Junior member

IP:

Ce substrat miati recomanda sa pun in acvariu pentru plante? Datimi si mie orice exemplu de plante . Acvariul meu are 40+ de litri si urmeaza sa il fac pe cel de 60+ litri . Ce plante si substrat miati recomanda si de unde as putea sa il achizitionez. Multumesc !

.::CosMynAs::.
[WWW] [Yahoo!]
ionutzica
Junior member

IP:

Scuze dar... se pare ca ai lipsit la orele de limba romana...
[WWW] [Yahoo!]
kovaly
Junior member
[Avatar]

IP:

Te salut colegu,

Iti recomand sa folosesti ca substrat Dupla Root + Dupla Ground si vei avea rezultate bune iar in ceea ce priveste plantele cred ca aceasta decizie o poti lua tu dar gandestete la ce lumina le poti oferii (0,5-1-1,5W/litru), CO2 si restul factorilor importanti. O seara frumoasa
[Email]
Alexandru Bazavan
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut!
Eu iti recomand Aqua Basis Plus de la JBL(aprox 1,5 l pt acvariul tau) acoperit de JBL Manado(cam 4,5l)

Comentariu in acvariu
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/18880.page
Betta:o noua pasiune
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/23023.page
Un nou proiect: 30 de metri cubi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/24920.page

[Email] [Yahoo!] [MSN]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Iti pot sugera sa incerci substratul JBL. Cat despre plante, gasesti chiar aici pe forum, multe persoane cu o gama variata
bitanu
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu ti-as recomanda substratul fertil de la Tropica, desi eu am in acvariul meu substratul complet de la JBL, care este unul bunicel, repet bunicel. Acesta din urma are un start cam intarziat si pietrisul inert Manado este prea usor, chiar enervant la plantarea verdeturilor de prim plan (ca de ex.:HC-ul si Staurogynele).

,,Primavera,, / ,,Oland-Scape,, / ,,Intermedius,, / ,,ONE,, by Daniel Bitanu

Respect pentru acvaristii: Sebastian Costin, Ionut Godea si altii.
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Parerea mea este sa iei orice mai putin jbl . Eu personal il consider nepotrivit pentru incepatori care in cautarea unui aranjament cat mai pe gustul lor muta plantele destul de des . Aici apare problema cu substratul acesta . Se va ridica mizeria in apa si pe urma nu stii cum sa scapi de pariticulele ce tot circula prin apa . Eu zic sa incerci Dennerle deponit mix sau Dupla rool. Sunt un pic mai scumpe dar isi merita banii atat ca rezistenta in timp cat si pentru beneficiile aduse plantelor.

ACVARIUL MEU scape by @fanta

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: