[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
mariusgiurgiu  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
mariusgiurgiu
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc de aprecieri .
Adrian Ionut -Eu am asa :substrat simplu granulatie 2- 4 mm , fertilizez cu pps-pro in limita no3 20 (teste jbl 6:1), trace mix plus in limita fe 0,3(test fe jbl), co2 bomba 3 bps24/24 (am mai scris despre asta ).lumina este cam aceeasi adica 2xt5 39w 865 , 1x t8 36w 827 toate osram.KH intre 4 si 5 ,gh intre 7 si 14 cam pe la 10 cred.
Cosmin G :Eu bomba o fac simplu iau o sticla de 5 l pun apa direct de la robinet cam juma de sticla , pun 1 kg zahar ,amestec un pic dupa aia pun o lingurita de drojdie intr-o cana cu apa calduta ,amestec , o torn in sticla si daca mai este nevoie mai adaug apa pana ce ajunge la trei sferturi din sticla .O las peste noapte fara capac ca sa inceapa reactia si a doua zi o pun la treaba .
Am si eu o intrebare daca se poate .De ce imi apare acel "ip" de sub avatar ?Mersi .
stefanp
Moderator

IP:

mariusgiurgiu wrote:
De ce imi apare acel "ip" de sub avatar ?

E ip-ul tau. Il vezi doar tu, eventual moderatorii/administratorii. Restul userilor nu.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
mariusgiurgiu
Junior member
[Avatar]

IP:

multumesc pentru raspuns .
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

Si..am citit ca o schimbi cam la 2 saptamani,dar tu in astea 2 sapt cand nu mai este atat de...concentrata,mai adaugi drojdie sau o lasi pana se duce toata presiunea si compozitia nu mai da..CO2.
La pet de 2 l..pun apa..1 l,zahar 250 g sa zic,intr-o cana dizolv drojdia..jumate de lingurita si mai adaug ala daca mai e nevoie pana la 3 sferturi..Dar nu am inteles de ce o lasi fara capac o noapte,adica nu poti sa o montezi direct la..instaltie?O sa incerc si eu varianta fara gelatina..sa vad care da rezultate mai bune..ca cea cu gelatina dupa o saptamana isi pierde din presiune,ori cantitatile pe care le pun nu sunt..cele mai potrivite.
Multumesc pentru raspuns!

Coz007
mariusgiurgiu
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu adaug drojdie , o las pana scoate sub o bula la doua secunde , cam asa , dar treaba este ca in paralel cu asta am alta care scoate 2 bps , deci practic am doua bombe fiecare cu numaratorul ei si cu difuzorul ei . Le schimb intercalat . Numai asa pot asigura co2 permanent in acvariu si in acelasi timp sa storc fiecare bomba pana la ultima picatura .Iar la 2 l trebuie sa pui vreo 400g de zahar . O las peste noapte ca sa inceapa reactia , apoi o leg la instalatie si o agit pana scoate (cateva minute) ,daca o leg direct presiunea apei din bazin imi impinge apa din numaratorul de bule in bomba ca eu am numarator din set de perfuzie ,nu stiu exact cum ii zice .
mariusgiurgiu
Junior member
[Avatar]

IP:

In sfarsit anubiasul meu a facut o floare, il am de aproape un an dar am mai taiat din frunzele mai vechi ca devenise prea mare.
[Thumb - P2060018.JPG]

naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

Foarte frumos. Sper sa infloreasca si la mine macar unul din cei doi

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
mariusgiurgiu
Junior member
[Avatar]

IP:

Mersi de apreciere si iti doresc cat mai curand o floare cel putin la fel frumoasa . Ape limpezi !
mariusgiurgiu
Junior member
[Avatar]

IP:

Mai pun o poza facuta de curand, hc merge binisor , daca i-as fi servit easycarbo si substrat fertilizant rezultatul era cam acelasi dar intr-un timp mai scurt .
[Thumb - 11.JPG]

xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Foarte frumos acvariul!Felicitari!Exemplu de urmat

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Poti sa deschizi un topic la sectiunea Aquascaping .
Cu siguranta va fi un topic citit de multi userii.
Deschide un jurnal .
La rubrica" Despre noi" .....cam atat.

This message was edited 2 times. Last update was at 13/03/2012 21:33:41

Ogar batrin dar.... cu miros fin

Forum Index » Despre noi
Go to: