[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu 300 litri - ce ciclide?  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
AOL
Member
[Avatar]

IP:

Am un acvariu de 300 litri gol (100L, 50l,60H) si vreau sa pun o pereche de ciclide care sa fie frumoase. NU vreau discusi si nici scalari. Mai doresc si plante in acvariu, deci nu as dori pesti care sa mance plantele. Cine are ceva sugestii sa le arunce aici! Multumesc.
Romi
Senior member
[Avatar]

IP:

Mesonauta festivus (Cichlasoma festivum), desi prin Craiova nu am vazut niciodata iar prin Bucuresti sau Timisoara n-am auzit pe nimeni sa aiba. Daca n-as avea o dambla cu scalarii, pentru un acvariu mai mare si plantat, asa ceva as incerca sa gasesc.
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Severum. gold severum

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

... sa stii ca severum-ii si festivum-ii sunt pesti destul de sfiosi si de cuminti ... cam "fac de ras" neamu' ... o sa te saturi repede de "spectacolul" jalnic de linistit pe care ti-l ofera ...

Vrei scandal ?
Vrei carduri de pui alergand bezmetice dupa artemii ?
Vrei actiune ?
...

... daca raspunsu' e DA, atunci citeste si randurile de jos :brosu:&:bnegru:

... eu as merge pe mana unei perechi de Cichlasoma biocellatum [ octofasciatum sau cum 'reaku ii mai zic astia acu' ] ... bazinul sa fie plin de lemne, stancarie, grote ... cateva ghivece cu Echinodorus sp. si Vallisneria giganthea iar pe sus, Ceratopteris thalictroides ... in acvariul ala al tau, decorat "a la carte" , vei putea "avea" randuri succesive de pui din care sa si ramana cativa, de la o generatie la alta ...

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
matrix
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Sau hemichromis elongatus. Foarte frumosi la maturitate. Din ce-am avut pana acum mi s-au parut cei mai rai pesti. Sunt de o ferocitate rara.
Aduc la infatisare cu un peste rapitor gen stiuca. Isi ingrijesc puii mai bine decat nigro.

Galeria mea
[WWW] [Yahoo!]
calcaneu
Junior member

IP:

DA DA DA !!! Koala a pus punctul pe I (sry matrix :-) ) Sunt pesti numai buni de tinut in 300 de l si intamplator eu am de dat moaka cateva bucati mai mici (sau pui de 2mm daca doresti ) Poze la galerie cat de curand si cu decor fara plante , nu ca nu le-ar place plantele , dar prefer sa-i tin in mediu cat mai apropiat de ala natural .

Imi place mult sa ma uit laTV
[Yahoo!]

Forum Index » Cichlidae
Go to: