[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
SETUP NOU  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
trafic_intens
Member

IP:

Oana a avut dreptate, din pacate piatra este calcaroasa...
poate imi recomandati de unde sa iau ceva pietre mai mari, necalcaroase.
trafic_intens
Member

IP:

Am facut rost de bolovani din roca vulcanica si am mascat putin filtrul intern. Nu stiu ce plante sa pun pentru ca astea nu-mi plac deloc...
cred ca ceva iarba ar fi frumoasa...
[Thumb - IMG_0612e.jpg]

Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

arata foarte frumos chiar...mie imi place. De unde ai luat bolovanii?
trafic_intens
Member

IP:

Oana wrote:arata foarte frumos chiar...mie imi place. De unde ai luat bolovanii?

De la un magazin din dr Taberei. 8 RON kg.
tidy
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma gandesc la faptul ca acele pietre vulcanice pozitionate astfel, sa nu scada capacitatea de filtrare. Eu ti-as recomada ca in loc sa pui roata pe langa filtru acele pietre vulcanice mai bine ai cumpara un buchet frumos de Vallisneria care sa il plantezi pe directia filtrului dar la o distanta de cel putin 5 cm de el ca sa eviti sa stea frunzele lipite de filtru din cauza absorbtiei acestuia, si in plus este si o planta frumoasa ( parerea mea).
Intradevar Vallisneria este folosita mai ales in bazinele de o inaltime mai mare decat al tau dar asta nu te impiedica sa pui. Am vazut-o plantata si in acvarii mici.
trafic_intens
Member

IP:

tidy wrote:Ma gandesc la faptul ca acele pietre vulcanice pozitionate astfel, sa nu scada capacitatea de filtrare. Eu ti-as recomada ca in loc sa pui roata pe langa filtru acele pietre vulcanice mai bine ai cumpara un buchet frumos de Vallisneria care sa il plantezi pe directia filtrului dar la o distanta de cel putin 5 cm de el ca sa eviti sa stea frunzele lipite de filtru din cauza absorbtiei acestuia, si in plus este si o planta frumoasa ( parerea mea).
Intradevar Vallisneria este folosita mai ales in bazinele de o inaltime mai mare decat al tau dar asta nu te impiedica sa pui. Am vazut-o plantata si in acvarii mici.

Nu este chiar aproape, plus ca in partea din spate , catre geam, e lasat un spatiu, astfel incat daca te uiti din lateral vezi jumatate din filtru. Nu-mi place Vallisneria... plus ca va creste prea inalta. Acum caut o creanga frumoasa sa o "imbrac cu moss christmas si sa o pun cumva dintre pietre in diagonala...nu stiu exact...mai va cer sfaturi cand o voi avea. Totodata mai caut Parvula.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: