[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
gupy probleme, cand naste?  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
horica99
Junior member
[Avatar]

IP:

buna!
Am si eu cateva nelamuriri in legatura cu cateva femele gupy. Am cumparat pesti la un pet shop de bloc si omul mia spus ca ar trebui sa nasca in cateva zile maxim o saptamna, am tot citit discutile voastre, dar pesti au toate simtomele de a naste si nu nasc nu stiu ce e cu ei poate nu le priesc conditile din acvariu, nu stiu ajutati daca puteti.
Mentionez: acvariu home-made 60l . pompa interna adecvata cateva plante, pietris. Pesti: 6 xifo , 4 sanitari, 6 gupy, si 2 nu stiu cum se numesc
As fi recunoscator daca ati incerca sa ma ajutati.
[Yahoo!]
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

buna!
tu chiar crezi in mod sincer ca cineva din lumea asta poate sa stie cand o sa nasca femelele tale de gupy?

VaiSiAmar
Junior member
[Avatar]

IP:

Te asteptam cu nerabdare la sectiunea Despre noi sa stim si noi cu cine avem placerea. Apoi pune-ti te rog orasul in care locuiesti la Location, din setarile My Profile.
Si nu in ultimul rand baga niste poze, femelele "grase" nu sunt intotdeauna gestante, pot fi si bolnave. Cu timpul o sa inveti ca putini vanzatori din pet shop-uri sunt sinceri si bine intentionati.
horica99
Junior member
[Avatar]

IP:

sunt consitent ca nu poate nimeni sa imi spuna cand va naste cu exactitate.o sa pun cateva poze
[Yahoo!]
horica99
Junior member
[Avatar]

IP:

un gupy
[Thumb - DSC00078.JPG]

[Yahoo!]
horica99
Junior member
[Avatar]

IP:

celalalt
[Thumb - DSC00085.JPG]

[Yahoo!]
horica99
Junior member
[Avatar]

IP:

ce spuneti sa ii pun in maternitate ? sau inca nu?multumesc
[Yahoo!]
kzr66
Junior member

IP:

de cand sa pus problema, a mai <nascut> odata, asa e?,sper in reusita ta,daca nu ,iau mincat ceilalti.

Investesc numai in familie si ajut prietenii , daca pot , cumpar numai marfuri de-ale noastre , daca sunt ...
[Email]

Forum Index » Vivipari
Go to: