[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Utricularia graminifolia si pui de creveti?  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

de aproximativ o saptamana am intrat in posesia acestei superbe balarii(care se dezvolta ok pana acum )si vreau sa stiu daca pe viitor pot baga niste creveti acolo...
acum sigur ca nu are cum sa se delecteze cu cei mari,dar eventualii pui pot ajunge drept desert ?
zyku83
Member
[Avatar]

IP:

Salut, o fi ea carnivora dar nici chiar asa...eu am avut in alt acvariu utricularia+RCS dar nici o prb la acest capitol...presupun ca se hraneste cu microorganisme muult mai mici...
flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

din cate am citit am aflat se hraneste si cu insecte ,si cum puii de rcs in stadiul de larva sunt destul de mici...
bogdan94
Member

IP:

In forma submersa nu prezinta nici un pericol pentru puii de creveti.
In forma emersa era faza cu mancatul insectelor.
[WWW] [Yahoo!]
flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

am citit si pe un site chestia asta cu formele,dar mi-se pare ciudat ca pe site-ul celor de la tropica nu apare deloc aceste detalii...apare doar ca in natura este gasita si emers,forma in care si infloreste..

``At those sites, it appears as amphibious swamp plant as well as totally submerged in springs and along small streams. ``
``It flowers when it grows emerged``

ce am gasit pe site-ul lor, ma facut sa ma intreb daca le pot tine cu pui de creveti :

``However, what makes Utricularia graminifolia unique to the aquarist is the tiny 2 mm long bladders that in nature traps crustaceans and ciliates seeking shelter among leaves and rhizomes``.

crevetii sunt crustacee,si se gasesc si in mlastini,care este si zona in care creste aceasta balarie,deci probabil ca nu este exclus sa se serveasca si cu ei..
vad eu in viitor...pana la urma cati pui sa manance )

bogdan94
Member

IP:

Nu-ti mananca nimic, stai linistit, ai sa vezi cat e de mica o capcana din aceea, ca nu incape un pui de crevete nici cum, poate doar fortat
[WWW] [Yahoo!]
narcis.b
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Numai emers foloseste acele capcane.
[Email]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: