[b]-Buna searadragi prieteni

Eu ma numesc Eugen.Vreau sa va spun ca am inceput cu acvaristica din luna octombrie 2010 cu un acvariu de 60L. shi am avut foarte multe probleme

aveam o pompa de aer cu un burete ( pompa de aer are doua ieshiri ) shi o piatra de aer.functzionau amundoua deodata.Ca decor foloseam doua plante de plastic shi nishte pietre ce se folosesc la shina de tramvai.Cind schimbam apa din acvariu aproape 80%, a doua zi cind veneam de la munca nu se mai vedeau peshti din acvariu,apa erea verde,peshti imi mureau...... Am renuntzat la pietrele acelea,am schimbat apa tot 80% shi am cumparat un filtru intern RESUN-SP 1100L,shi am renuntzat la pompa de aer.Acum am o apa limpede ,schimb apa doar 25%shi peshti sunt foarte multzumitzi

Acvariul l-am gasit la serviciu,erea aruncat . are dimensiunea;Lungime 50,latzime25,inaltzime 50.am sa renuntz la el ca mi0am facut altul mai mare de 80L. mi-am facut rost de buturugi de vitza de vie,i-am pus un decor de fundal, nisip de 2-5mm.shi ceva plante din plastic care arata binishor.Am sa fac o poza sa- vede-tzi.Dar cind o fi gata. Astazi am pus apa in acvariu pentru declorinat,shi dupa aceea urmeaza ciclarea,am sa ma mai documentez ca nu prea am intzeles prea bine cu ciclatul asta. VA MULTZUMESC FOARTE MULT DRAGI PRIETENI,CACI DE LA VOI AM INVATZAT MULTE