[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Va salutam!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
irina
Junior member

IP:

Buna seara! Incep prin a spune ca daca ma intreba cineva daca ma bate gandul sa ma apuc de acvaristica,as fii zis categoric NU! Insa soarta s-a intors impotriva mea, si cum nu am putut sa am un caine,mama mi-a facut cadou un acvariu de 60L, iluminat cu neon, cu incalzitor de 60W(mi se pare), neplantat,ci doar populat dupa o ciclare "scurta" din cate am inteles de pe forum cu 2 sanitari, 2 scalari (recent achizitionat cel de-al doilea dupa o pierdere de alti 2 scalari),5 zebre si 5 molly... Am un filtru Resun care nu e bun(este pentru 80L,deci trebuie cumparat un altul!!!) o pompa de aer cu burete,si niste strachinioare de lut sparte ca sa le ofer niste ascunzisuri (sa nu fie stresati,pentru cand nu vor sa se arate)... Am avut niste probleme urate pentru un incepator,sper ca le-am remediat,sa nu fie prea tarziu... Este intradevar mai greu cu acvaristica decat cu un catel (asta imi doream eu),dar sincera sa fiu..a inceput sa imi placa, m-am atasat de pestisorii mei, imi place sa stau sa ii studiez,sa ii privesc... Va multumesc si sper ca ati inteles ceva
ioanis
Member
[Avatar]

IP:

bine ai venit.ai nimerit unde trebuie pt ca ai multe de invatat. filtrul e ok chiar daca e pt 80 l.

http://www.flickr.com/photos/60563080@N04/8091362882/in/photostream/
eugen2265
Member
[Avatar]

IP:

[b]-Buna searadragi prieteni Eu ma numesc Eugen.Vreau sa va spun ca am inceput cu acvaristica din luna octombrie 2010 cu un acvariu de 60L. shi am avut foarte multe probleme aveam o pompa de aer cu un burete ( pompa de aer are doua ieshiri ) shi o piatra de aer.functzionau amundoua deodata.Ca decor foloseam doua plante de plastic shi nishte pietre ce se folosesc la shina de tramvai.Cind schimbam apa din acvariu aproape 80%, a doua zi cind veneam de la munca nu se mai vedeau peshti din acvariu,apa erea verde,peshti imi mureau...... Am renuntzat la pietrele acelea,am schimbat apa tot 80% shi am cumparat un filtru intern RESUN-SP 1100L,shi am renuntzat la pompa de aer.Acum am o apa limpede ,schimb apa doar 25%shi peshti sunt foarte multzumitzi Acvariul l-am gasit la serviciu,erea aruncat . are dimensiunea;Lungime 50,latzime25,inaltzime 50.am sa renuntz la el ca mi0am facut altul mai mare de 80L. mi-am facut rost de buturugi de vitza de vie,i-am pus un decor de fundal, nisip de 2-5mm.shi ceva plante din plastic care arata binishor.Am sa fac o poza sa- vede-tzi.Dar cind o fi gata. Astazi am pus apa in acvariu pentru declorinat,shi dupa aceea urmeaza ciclarea,am sa ma mai documentez ca nu prea am intzeles prea bine cu ciclatul asta. VA MULTZUMESC FOARTE MULT DRAGI PRIETENI,CACI DE LA VOI AM INVATZAT MULTE
[Email] [Yahoo!] [MSN]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Buna Irina si bine ai venit.
Vom avea un pic de lucru cu tine, dar fac pariu ca daca ne vei asculta, acvaristica iti va aduce numai satisfactii.

Eugen, iti urez si tie bun venit, dar am si o rugaminte la tine. Acest topic este deschis de Irina, deci este prezentarea ei. Pentru tine, iei frumusel cu copy ce ai scris mai sus, si deschizi un topic nou, tot la rubrica asta. Ok? De asemenea te rog sa corectezi si sa renunti la "sh"sau elte exprimari de acest fel. Multam

This message was edited 1 time. Last update was at 05/03/2011 02:12:23

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit.

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Buna irina si bine ai venit, stai linistita ca nu e nici o problema daca filtru e pt un bazin cu 20L mai mare, chiar e mai bine. Deci nu il mai schimba. In cazul in care iti face furtuna prin bazin atunci tre sa te gandesti serios daca sa il schimbi sau nu

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: