[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
intrebare :femela guppy gravida?  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
tabaks
Member
[Avatar]

IP:

nu stiu daca femela asta pe care o prezint este gravida sau doar grasa.ca,comportament este destul de activa.va rog ajutor
[Thumb - DSCF1896.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 08/02/2011 22:30:36

[Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Burta nu pare nici mare nici mica, cel putin din unghiul care a iesit in poza asta. Cand ii vine vremea, o sa se retraga ea singura intr-un loc mai linistit si o sa stea pe acolo, posibil si 2-3 zile, uneori mai mult. Pentru orice eventualitate, sau daca observi ca incepe de stea retrasa, muto intr-o maternitate.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
exp
Member
[Avatar]

IP:

Chiar toata lumea foloseste maternitatea? Eu nu stiu cand a nascut femela mea de platy dar am gasit 2 pui. Cand m-am uitat mai bine printre plante si sub pietre am mai gasit 5. Au supravietuit toti. Intr-un acvariu plantat nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu puii. Prefer sa mai cumpar o egeria si o valisneria decat o materninate

It is fear that gives men wings.
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

@exp: nici eu nu am folosit maternitate la vivipari, defapt nici nu am una. Am vazut doar ca nu sunt prea multe plante la el in acvariu si de aia am sugerat. Nu te contrazic deloc, asa procedez si eu. Din 8-9 nasteri pe care le stiu de cand am acvariu, au supravietuit cam toti puii. Pot sa zic ca am destule plante, dar cel mai mult le place pistia. Se ascund printre radacinile acestei plante si nu are nimeni treaba cu ei.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
tabaks
Member
[Avatar]

IP:

alte poze cu respectiva...
[Thumb - untitled.JPG]

[Thumb - dhh.JPG]

[Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: