[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Help repede  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Incepatorul
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut cum spune si titlul am nevoie urgent de ajutor se pare ca pesit mei is cam agresivi cauza nu stiu dar treaba sta cam asa Un mascul xifo sta asuns dupa filtru o femela moly a fata o alearga pe alta sau chair pe un mascul care e speriat de moarte si nuami ascuns sta prin plantesi doi masculi xifo care se alearga unu dupa altu si unu sta ascuns lafel de ingrozid ce asi putea sa fac sau cum as putea rezolva? va rog ajutor repede is ingrijorat pentru ei
[WWW] [Yahoo!] aim icon [MSN]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Prima data da un edit la postul tau si scrie corect, ca nu inteleg nimic. Mai pune cate o virgula sau un punct pe unde trebuie ca a iesit un talmes-balmes de toata frumusetea. Fara suparare...

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
trafic_intens
Member

IP:

Mai bine ai pune mana pe carte prietene...fara suparare dar scriu mai bine poloneza decat scrii tu romana .
Esti indulgent MariusBistriteanul .
Incepatorul
Junior member
[Avatar]

IP:

Ce mai forum de acvarisitca ami sunteit si voi adica vreau sa zic sunteti bun dar totusi voi va bazati pe scris e gresti ar trebui sa va bazati ep acvaristica nu pe chiki miki
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Si cum propui sa te ajutam, daca nu intelegem ce vrei sa ne zici?

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Incepatorul wrote:Ce mai forum de acvarisitca ami sunteit si voi adica vreau sa zic sunteti bun dar totusi voi va bazati pe scris e gresti ar trebui sa va bazati ep acvaristica nu pe chiki miki

1 la mana... nu te obliga nimeni sa iti pierzi vremea pe acest forum daca simti ca nu se ridica la nivelul asteptarile tale .
2 la mana ... Hai sa iti propun eu o chestie vrei ? De exemplu sa citesti ceva despre compatibilitatea speciilor, si mai ales de numarul de pesti ce pot fi tinuti intr-un anumit volum... Informatii exista destule pe forum. Nu mai astepta mura in gura...
3 la mana ... Sa iti revizuiesti stilul de exprimare... Incearca sa folosesti macar semne de punctuatie, ca poate intelegem si noi mai clar ce vrei sa spui...

.
[Email] [Yahoo!]
Incepatorul
Junior member
[Avatar]

IP:

Mda din pacate din neglijenta voastra ca vati concentrat pe scris un peste a dat ortu popi

This message was edited 1 time. Last update was at 06/02/2011 21:17:29

kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Incepatorul wrote:Mda din pacate din neglijenta voastra ca vati concentrat pe scris un peste a dat ortu popi

Iarta-ma ca iti spun, dar afirmatia ta suna mai mult decat pueril. Inainte sa faci ciorba de peste ai citit ceva despre ei ? Garantat NU! Ai fi aflat astfel ca pestii pot deveni agresivi daca sunt specii teritoriale, daca nu au spatiu sau daca sunt doi masculi in acelasi bazin.
De asemeni ai fi aflat ca acvariile sunt destinate recreeri unui colt de natura. Cele in care pestii sunt tinuti cat mai inghesuiti se numesc conserve. Lucru valabil pentru ceea ce ai facut tu.
O zi buna si tie si ape limpezi.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Incepatorule, colegii au dreptate in privinta scrisului si a exprimarii pe forum. Inainte de a da submit, poti vedea ce ai scris folosind butonul "preview". Te va scuti de multe neplaceri.
Inchidem aici

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: