[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Iluminat acvariu?  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
butucea1989
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna.
Am si eu o nelamurire.Daca am iluminat prea puternic la un acvariu, afectez cu ceva pesti.De ex la un acvariu de 30L sa am 36W.Am foarte multe plante si am impresia ca la plantele care traiesc pe sol ajunge foarte slab lumina fiind acoperite de plante inalte, gen Cabomba.
[Yahoo!]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Calcul: Cata lumina este necesara pentru a ilumina un obiect aflat la o distanta x avand in vedere ca exista un obstacol intre sursa de lumina si obiectul de iluminat?

Si daca tot rasfoiesti forumul, ca acum ai ceva timp liber, ia vezi ce inseamna multa lumina la un acvariu.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
trafic_intens
Member

IP:

Va rog daca se poate putin ajutor :
acvariu 120litri, plantat destul de mult , capac home made din plastic negru si urmatoarele:
1. OSRAM biolux 965
2. OSRAM fluora
3. OSRAM 865
4. osram fluora

Toate neoanele sunt de 18 W si sunt asezate in ordinea descrisa din spate catre fata.

Credeti ca este bine cum am gandit-o eu ? Ar trebui sa fac ceva modificari ? Va rog astept parerile voastre , eu fiind incepator.

This message was edited 2 times. Last update was at 05/01/2011 20:44:51

butucea1989
Junior member
[Avatar]

IP:

eu 1 cred ca le ai foarte bine.Ai sub 1W pe litru si nici nu ajungi al 0.9Wpe litru.Deci ai iluminat-ul care rebuie dupa mine.Iti ajuti si plantele si tot.Baftain continuare
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: