Salutare la toata lumea. Cred ca am uitat sa ma prezint. Sper sa nu ma repet. Deci: ma numesc Marian Grigore si am aproape 40 de ani. Sunt din Bucuresti, zona Pantelimon si m-am reapucat de acvaristica de cca un an si ceva. Am mai avut acest hobby pe vremea lui nea' Nicu cu mai multe tipuri de acvarii(cornier, silicon, borcane) si cu aproape toate specile de vivipari existente in comert la vremea respectiva si ceva ovovivipari (beta, scalari, etc). Desi eram si sunt un fan al plantatelor, am reinceput cu ciclide sudamericane, apoi africane si de cca 3 luni, discusi. ACvariul de baza , in care se si afla discusii(deocamdata 6 la nr) este un home made de 130/55/50 cu capac , stand si lumini, fabricatie proprie. In rest mai am 2. 1 mai mic, pt maternitate si altul pt niste africani pe care trebuie sa-i dau. Utilaje: tetratec ex 1200 modificat, aquael uv 1000l/h, filtru cu burete, filtru intern 1000l/h luat din ungaria, pompa tetratec 400, si inca 2 noname, incalzitoare resun 150+100w(care nu fac fata si sunt in cautari pt inca unul)termometrul digital de pc, adaptat de mine, decor 3d, pietre, furtune si ce marintusiri mai implica activitatea asta.
Cam atat. Daca mai e nevoie de ceva info, sa-mi spuneti. Multumesc pentru gazduire.
This message was edited 1 time. Last update was at 22/12/2010 20:28:50
|