[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sa nu uit sa ma prezint.  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
vandergraf
Junior member

IP:

Salutare la toata lumea. Cred ca am uitat sa ma prezint. Sper sa nu ma repet. Deci: ma numesc Marian Grigore si am aproape 40 de ani. Sunt din Bucuresti, zona Pantelimon si m-am reapucat de acvaristica de cca un an si ceva. Am mai avut acest hobby pe vremea lui nea' Nicu cu mai multe tipuri de acvarii(cornier, silicon, borcane) si cu aproape toate specile de vivipari existente in comert la vremea respectiva si ceva ovovivipari (beta, scalari, etc). Desi eram si sunt un fan al plantatelor, am reinceput cu ciclide sudamericane, apoi africane si de cca 3 luni, discusi. ACvariul de baza , in care se si afla discusii(deocamdata 6 la nr) este un home made de 130/55/50 cu capac , stand si lumini, fabricatie proprie. In rest mai am 2. 1 mai mic, pt maternitate si altul pt niste africani pe care trebuie sa-i dau. Utilaje: tetratec ex 1200 modificat, aquael uv 1000l/h, filtru cu burete, filtru intern 1000l/h luat din ungaria, pompa tetratec 400, si inca 2 noname, incalzitoare resun 150+100w(care nu fac fata si sunt in cautari pt inca unul)termometrul digital de pc, adaptat de mine, decor 3d, pietre, furtune si ce marintusiri mai implica activitatea asta.
Cam atat. Daca mai e nevoie de ceva info, sa-mi spuneti. Multumesc pentru gazduire.

This message was edited 1 time. Last update was at 22/12/2010 20:28:50

[Email]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Bine ai venit intre noi
suna bien prezentarea poate niste poze sa ne delectam si noi?

fostul user ozy
[WWW]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Biine ai venit

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
vandergraf
Junior member

IP:

Se pare ca este nevoie de numele intreg. Vreau sa spun ca desi am vazut cerinta asta in regulament, am vizitat si eu rubrica introducerilor si nu toti aveau specificat numele intreg. Drept pentru care am crezut ca defapt e suficient prenumele, pentru a sti cum sa ne adresam uni altora. Dar se pare ca m-am iselat si numele este Grigore.Sper ca acum n-am mai omis nimic.
Si postul cu incalzitorul puteti sa-l inchideti, pentru ca am gasit deja.
[Email]

Forum Index » Despre noi
Go to: