[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
arcudohori
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma numesc Adi am 29 de ani si ma ocup cu acvaristica serios de cam 2 ani, am avut si in copilarie vreo 5 acvarii dar din cauza unui incalzitor care nu avea termostat la aceea vreme am avut parte de o ciorba de peste si asa m-am lasat de pasiune, acum am 3 acvarii in care am mai mult plante si creveti,
va salut!

http://www.youtube.com/watch?v=uQITWbAaDx0
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salutare stimabile si bine ai venit.

Dar spune-mi o treaba. Crezi ca scapi doar cu atat? Ceva amanunte legate de acvarii nu servim si noi?

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
arcudohori
Junior member
[Avatar]

IP:

bine, cu toate ca nu se pupa plantele am sa le enumar : o buturuga mare de vreo 70 de cm pe care am numai anubiasi, eleocharis vivipara, acicularis, parvula si Hemianthus callitrichoides. am avut in trecut in acvariu foarte multi betta ( productie proprie) vreo 40 de bucati din care am inceput incet incet sa dau si in momentul de fata mai am doar 2 ancistrusi si un crevete amano. instalatie de co2 un chiller pt ca stau la et 10 din 10 si vara este mare nevoie, in nano 30 l am 2 nuci de cocos acoperite de moss de vreo 3 feluri din cate vad eu, flame moss si inca 2 pe care nu le cunosc, Hemianthus callitrichoides, parvula si acicularis + co2 ca vietati am asa, vreo 100 de red cherrys si vreo 9 Dark Green Shrimp , sper sa am pui cat de curand de la ei. acum ma pregatesc sa mai dau drumul la inca un acvariu de 72 de litri dar deocamdata mai trebuie sa fac rost de un reductor si o electrovalva ca sa aiba si acesta tot ce-i trebuie, la acvariul cel mare am ca substrat fertilizant aquabasis, pe cand la celelalte nimic in afara de pietris, fertilizez in coloana de apa cu macro si micro luate de la Cristi Ionescu. Cred ca am dat destule detalii,

[Email] [Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Bine ai venit

vorba stimabilului coleg @alber, crezi ca scapi usor..poti veni in completare cu filtru,lumina

fostul user ozy
[WWW]
arcudohori
Junior member
[Avatar]

IP:

arcudohori wrote:bine, cu toate ca nu se pupa plantele am sa le enumar : o buturuga mare de vreo 70 de cm pe care am numai anubiasi, eleocharis vivipara, acicularis, parvula si Hemianthus callitrichoides. am avut in trecut in acvariu foarte multi betta ( productie proprie) vreo 40 de bucati din care am inceput incet incet sa dau si in momentul de fata mai am doar 2 ancistrusi si un crevete amano. instalatie de co2 un chiller pt ca stau la et 10 din 10 si vara este mare nevoie, in nano 30 l am 2 nuci de cocos acoperite de moss de vreo 3 feluri din cate vad eu, flame moss si inca 2 pe care nu le cunosc, Hemianthus callitrichoides, parvula si acicularis + co2 ca vietati am asa, vreo 100 de red cherrys si vreo 9 Dark Green Shrimp , sper sa am pui cat de curand de la ei. acum ma pregatesc sa mai dau drumul la inca un acvariu de 72 de litri dar deocamdata mai trebuie sa fac rost de un reductor si o electrovalva ca sa aiba si acesta tot ce-i trebuie, la acvariul cel mare am ca substrat fertilizant aquabasis, pe cand la celelalte nimic in afara de pietris, fertilizez in coloana de apa cu macro si micro luate de la Cristi Ionescu. Cred ca am dat destule detalii,

la acvariul mare lumina este cea standard de la juwel dar am sa mai adaug eu 2 neoane de 39 de w, filtru tetratec1200. la acvariul mic am un neon t5 de 24 w de 865 osram si un filtru hang on chinezarie, la acvariul de 72 de litri azi imi voi pune 3 neoane , 2 t5 de 24 865 si un t8 de 965.

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: