bine, cu toate ca nu se pupa plantele am sa le enumar : o buturuga mare de vreo 70 de cm pe care am numai anubiasi, eleocharis vivipara, acicularis, parvula si Hemianthus callitrichoides. am avut in trecut in acvariu foarte multi betta ( productie proprie) vreo 40 de bucati din care am inceput incet incet sa dau si in momentul de fata mai am doar 2 ancistrusi si un crevete amano. instalatie de co2 un chiller pt ca stau la et 10 din 10 si vara este mare nevoie, in nano 30 l am 2 nuci de cocos acoperite de moss de vreo 3 feluri din cate vad eu, flame moss si inca 2 pe care nu le cunosc, Hemianthus callitrichoides, parvula si acicularis + co2 ca vietati am asa, vreo 100 de red cherrys si vreo 9 Dark Green Shrimp , sper sa am pui cat de curand de la ei. acum ma pregatesc sa mai dau drumul la inca un acvariu de 72 de litri dar deocamdata mai trebuie sa fac rost de un reductor si o electrovalva ca sa aiba si acesta tot ce-i trebuie, la acvariul cel mare am ca substrat fertilizant aquabasis, pe cand la celelalte nimic in afara de pietris, fertilizez in coloana de apa cu macro si micro luate de la Cristi Ionescu. Cred ca am dat destule detalii,