IP:
Unul dintre cele mai frumoase biotopuri pe care le am vazut! Iar cat despre pesti imi plac foarte mult scalarii, si cred ca ar merge un card de neoni rosii, ar da un pic de culoare! Se vad extraordinar in apa asta neonii rosii, merita sa bagi 20 de bucati
dogibeer84 wrote:Ti-a iesit de nota zece! Parca din clipa in clipa apar alti pestisori din intunericul background-ului.
Aia vor fi neonii rosii pe care ii asteptam cu nerabdare la treaba. Felicitari, pomi. Stiu ca asa se vrea sa fie iluminarea bazinului, dar parca mi-ar fi placut mai multa lumina. PArere personala, nu tine cont de ea, ca doar nu io ma zgaiesc la acvariul ala sa scap de stres
"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
Bravo ,,Domnule"! Esti tare! Frumoasa tema, o combinatie reusita, un film si o muzica ca din ceruri. Ce sa mai.. se vede experienta si deschiderea catre nou. Felicitari...
IP:
Imi place, neonii aia sunt superbi, ti am zis eu ca o sa arate bine In schimb eu as fi mers doar pe neonii ca pesti de card, si sa fi fost 30 Oricum, felicitari!!!
@flyer01 Paracheirodon axelrodi mai exact. Mai exista o specie de tetra carora le mai spune cardinali dar denumirea lor stiintifica imi scapa. Sunt ceva cu gri si rosu.
Imi pare bine ca va place, sper sa nu ma plictisesc de el si sa schimb peisajul, din nou
flyer01 wrote:la cat timp schimbi frunzele ?
Pana acum nu le-am schimbat si nici nu vad urme de descompunere. pH-ul sub 7 intarzie mult acest lucru. Oricum, in caz de nevoie, mai am jumatate de sac cu frunze de rezerva.
This message was edited 1 time. Last update was at 24/11/2010 21:01:49