[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
rcs + betta  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut ,

Deschid acest tpoic cu intrebarea ptr cei experimentati in domeniul acvaristicii.
Desi stiu ca nu este o compatibiliatate nici macar 5%...........Intrebarea pot tine linga un betta foarte pasnic care fugea si de guppy cu RCS??,sper sa nu rideti de mine..........nu imi place sa fac experimente cu vietatile mici si fragile!!!!!!!!!

fostul user ozy
[WWW]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Habar n-am. Posibil sa scape crevetii, posibil sa nu. Am avut Betta langa care din greseala au ajuns creveti. Probabil pui pe plante, sau vreo femela cu oua. Toate au fost bune si frumoase (Betta se uita ca prostu la creveti cum papa alge) pana a murit pestele. Locul lui a fost luat de altul, care i-a vanat pana la ultimul. Nu mai stiu cati am reusit sa salvez. Asa ca.....

Am mutat eu topicul. Nu prea mergea la marine

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

merci @Alber...............un om care a fost cinstit in raspuns...toata stima si bine ca ai mutat ,sorry,nu mi-am dat seama

fostul user ozy
[WWW]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Pai ce crezi, ca altii ti-ar fi raspuns altfel? Da, poate ti-ar fi spus ca vor fi mancati (crevetii) in secunda doi. Dar eu am aceasta experienta. Daca nu as fi avut-o ti-as fi raspuns ceva de genul: "in general se spune ca Betta va devora crevetii. Dar daca vrei sa experimentezi, esti invitatul meu. " Si tot cinstit as fi fost. Ca de altfel si alti colegi care ti-ar fi spus acelasi lucru Pentru ca intr-adevar, Betta este un peste care iubeste hrana vie. Ca multe alte specii de pesti. Dar mai sunt si lupi mancati de oaie

This message was edited 1 time. Last update was at 18/10/2010 23:16:37

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu tin crevetii in acvariu cu o femela betta. O fugit prima data dupa unu, so uitat la el cand la ajuns. Crevetele era pur si simplu "static", nici nu misca. Sa uitat la el bine si pe urma a inceput sa ii ignore, repet insa, femela betta, nu mascul....

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Tin minte acum 2 sau 3 ani ca am citit pe un forum de afara ca cineva ar fi tinut un oscar cu neoni. Eu am crezut ca glumeste pana a aratat un filmulet. Deci efectiv ma blocasem pe scaun. Nu-mi venea sa cred. Acuma si cu pestii astia, chiar daca sunt considerati fiinte inferioare fara de mamifere, pasari, reptile, sunt unii pesti care chiar au un caracter si o personalitate aparte, deci in concluzie pana nu incerci nu ai de unde sa afli. Daca e si plantat masiv acvariul respectiv sansele cresc indiferent cat de bagaciosi sunt bettanii . Cine stie, poate pe viitor o sa vedem convietuind pasnic betta cu creveti, oscari cu neoni, arowana cu ramirezi, discusi in iaz

.
[Email] [Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Stimati colegi,

Va multumesc mult ptr raspunsuri ....................acvariul este plantat ..............astept ora 17 sa ajung acasa si mut niste RCS linga betta...............voi cu ochii pe betta ca pe butelie ..................va tin l curent poate diseara cum se va manifesta

fostul user ozy
[WWW]
Just4M3
Member

IP:

Eu ii tin de mai bine de o saptamana impreuna ( o pereche de betta pui - 3 luni + 6 creveti ). I-am mutat pentru ca mi-i decimasera ramirezii si deciclarea in celalalt bazin ( din 20 si ceva am mai ramas cu 6 ). La inceput bettanii au fost curiosi si mai plecau la "vanatoare" , insa dupa cateva ore s-au obisnuit si acum convietuiesc bine mersi. Se ignora reciproc si toata lumea e fericita. Nu am mai avut nicio pierdere de cand i-am pus cu betta...
zyku83
Member
[Avatar]

IP:

Salutare, pana la urma ai pus beta langa creveti? Ce a iesit...si mie imi place beta dar am scos din start optiunea de ai pune impreuna stiind din copilarie ca imi cam papa puii de gupy.
O seara buna!
ozi
Senior member
[Avatar]

IP:

djphazer wrote:Tin minte acum 2 sau 3 ani ca am citit pe un forum de afara ca cineva ar fi tinut un oscar cu neoni. Eu am crezut ca glumeste pana a aratat un filmulet. Deci efectiv ma blocasem pe scaun. Nu-mi venea sa cred. Acuma si cu pestii astia, chiar daca sunt considerati fiinte inferioare fara de mamifere, pasari, reptile, sunt unii pesti care chiar au un caracter si o personalitate aparte, deci in concluzie pana nu incerci nu ai de unde sa afli. Daca e si plantat masiv acvariul respectiv sansele cresc indiferent cat de bagaciosi sunt bettanii . Cine stie, poate pe viitor o sa vedem convietuind pasnic betta cu creveti, oscari cu neoni, arowana cu ramirezi, discusi in iaz

Dar de pirhana cu neoni ce zici?!?! cred ca merge chiar mai bine decat cu oscari.
Eu am incercat RCS & betta....si betta ii halea aproape de toti...dar parca pe femelele mari si grase le cam lasa in pace...

fuga prin porumb face porcul mai mistret
[Email] [Yahoo!]
tibisoricel69
Junior member
[Avatar]

IP:

eu am incercat un betan cu un crevete si culmea, am gasit betanu cu coada franjuri si crevetele cu burta albastra! betanu meu era curios da l-a facut crevetele. acum suntem in carantina la reanimare!!!!
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Ce crevete ai? Ma indoiesc ca e Red Cherry .......

Poze: smilie ... Poze cu plante
tibisoricel69
Junior member
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:Ce crevete ai? Ma indoiesc ca e Red Cherry .......

nu e red cherry, e un ghost shrimp!!
kirucd
DIY Master
[Avatar]
IP:

Pai mai nenea Tibi, daca citeai atent titlul topicului ai fi vazut ca scrie rcs + betta, asa incat oamenii
si-au imaginat, cum e si normal, ca tu vorbesti despre acelasi lucru. Ceea ce nu e cazul. Poate data
viitoare ai sa fi mai atent si sa nu ne mai induci in eroare

O zi buna,
Dragos

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
tibisoricel69
Junior member
[Avatar]

IP:

imi pare rau ca nu am fost destul de explicit, probabil eram inca in stare de soc! tocmai imi gasisem betanu sfasiat de crevete! vezi poze aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17105.page
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

am vazut nouatati in topic, cred ca s-a facut un fel de bors ,
sunt de acord ca sa continue @tibisoricel69 acest topic ,nu ma deranjeaza

fostul user ozy
[WWW]
tibisoricel69
Junior member
[Avatar]

IP:

va rog frumos, nu fiti rai cu mine! incerc sa fiu si eu un membru activ si sa imi impartasesc experientele!
kirucd
DIY Master
[Avatar]
IP:

Nu e nimeni rau cu tine, dar forumul, ca orice loc public de pe internet, are si niste reguli care ar trebui
respectate, si ar trebui respectate nu numai pentru ca sint facute a fi respectate ci pentru ca nerespectarea
lor poate crea confuzii ca in cazul de fata. Topicul in care ai postat nu era al tau si vorbea despre despre
RCS si betta. Daca in prima ta postare ai fi mentionat ca tu vorbesti despre betta si ghost shrimp, topicul
era mai scurt cu vreo 6 postari. Si chiar daca nu era ontopic, era macar o paralela si nu cred ca se supara
nimeni. Asa am reusit impreuna sa poluam topicul colegului nostru cu cateva postari pe care le puteam
evita daca erai un pic mai atent.

Inca o data, nimeni nu e rau cu tine, dar intr-o comunitate exista anumite reguli care trebuie respectate.
Sper sa ne mai impartasesti din experienta ta si sa fi membru activ in continuare

O zi buna,
Dragos

P.S. @vereb scuze de poluarea topicului

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

dragi colegi ,
nu ma supar deloc, se poate continua ,

@kirucd , eu sunt dependent de acest forum si colegi , este cel mai bun forum in domeniul acvaristicii si nu numai

felicitari ptr toti si ape limpezi

fostul user ozy
[WWW]

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: