[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
acvariu steril - ramirezi - sfaturi?  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
LeicaBogdan
Member
[Avatar]

IP:

in seara asta m-am uitat in acvariu si surpriza am cam 4 perechi de ramirezi care mi-au depus...si maine vreau sa ia iau 2 acvarii sa ii mut de acolo...am nevoie de niste sfaturi...

microgeophagus ramirez maniac
[Yahoo!]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Un bazin de 30-40 de litri, cu un burete bolborositor destul de generos (d-ala clasic dreptunghiular, nu lua de-alea 2 unite cu teava), incalizitor (apa pe la 28-29 de grade), si il poti si planta sumar (plantele fiind suport pt microorganismele cu care se va hrani puietul). De asemenea, roaga-te sa iti creasca alge. Si nu glumesc. Algele de asemenea sunt un excelent suport biologic pt microorganismele de care vor avea nevoie alevinii. Dupa cateva zile (3-4) in care lasi puii sa consume sacul vitelin si ce mai gasesc ei prin apa, poti sa le dai nauplii de artemia proaspat eclozata. Sa ai artemia proaspat eclozata in permanenta, pt ca si artemia la randul ei isi consuma sacul vitelin in primele zile de viata, pierzandu-si calitatea nurtitiva.

.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Cichlidae
Go to: