[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nano de 15 litri  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
LeicaBogdan
Member
[Avatar]

IP:

asta e e acvariul meu cel nou de 15 litri care inca e la ciclat. 15 litri, homemade, substrat florapol. strat de manado peste, o buturuga, anubii, o bila de cladofora, un cenereum, anubias nana, anubias nana bonzai, si niste criptocorin de dimensiuni mici si inca niste plantute care nu imi vine numele in cap acuma, filtru hang on marca ocean free, lampa hang on de 11 w, incalzitor 25 w scuba, folosit pentru ciclare jbl nano start si jbl nano biotopol.
iar ca populatie urmeaza sa bag 20 de creveti red cherry si posibil 2 perechi de endleri.

iata si niste poze, promit cand se cicleaza complet o sa revin cu niste poze mai clare.

image
image
image
image
image

microgeophagus ramirez maniac
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Io imi mentin sugestiile pentru viitor, cind o sa reusesti niste poze mai clare ca mi-ai traumatizat privirea cu pozele astea iar simtu' estetic imi e greu pus la incercare . Inceputu' pare bun, asteptam .......

Poze: smilie ... Poze cu plante
LeicaBogdan
Member
[Avatar]

IP:

si o poza mai clara ...din pacate fundalul tot nu am apucat sa-l dau jos
image

microgeophagus ramirez maniac
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: