Sper ca le-am pus pe toate. Daca iti bati capul gasesti pe net o gramada de informatii. Astept comentarii si pareri. Daca mai gasiti si alte informati, postati-le pe forum. Din pacate in toate aceste filmulete nimeni nu prezinta detalii de constructie si functionare, ne prezinta doar rezultatul. Eu am lucrat la cascada mea 3 zile. Apoi probe cu nisip de diferite granulatii, cu reglarea presiunii din pompa de aer. Singurul inconvenient la folosirea unei pompe de aer este zgomotul (nu al pompei ci al aerului care iese la suprafata). Daca o folosesti pe o perioada scurta este OK dar sa merga tot timpul e calvar. Acum lucrez la una folosind o pompa de apa care este mult mai silentioasa. Cum o termin voi posta rezultatul.
Da-mi voie sa spun ca...nu-mi place. Nu vad ce aduce bun, dpdv functional si se vede de departe ca e ceva artificial. Estetic, nu e maxim. Nu mi-as bate capul cu asa ceva never. De gustibus non est disputandum
hulk2738 wrote:Da-mi voie sa spun ca...nu-mi place. Nu vad ce aduce bun, dpdv functional si se vede de departe ca e ceva artificial. Estetic, nu e maxim. Nu mi-as bate capul cu asa ceva never. De gustibus non est disputandum
hulk2738 wrote:Da-mi voie sa spun ca...nu-mi place. Nu vad ce aduce bun, dpdv functional si se vede de departe ca e ceva artificial. Estetic, nu e maxim. Nu mi-as bate capul cu asa ceva never. De gustibus non est disputandum