[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sfaturile voastre pt un acvariu 100(L) x56,2(l) x42(h)  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Cip20
Junior member
[Avatar]

IP:

Daca va ingrijorati atat de geamul acvariului de ce nu il faceti din tipul ala din care se face parbrizul masinilor ( duplex sau ceva de genu' ) . Ala nu inunda casa nici daca dai cu ciocanul in el. Se crapa da nu se sparge.
Si geamul ala temperat e mai tare decat cel normal. Testat de manuta mea dintr-o prostie. Adica am lovit un geam normal si s-a spart imediat. Am lovit si geamul masini lu' mama si a rezistat, tot din greseala . Mentionez ca masina era dacie , nu masina blindata si geamurile aveau aceasi grosime.
Oricum se pare ca geamul asta temperat tocmai pentru ai conferi o rezistenta mai mare, dar nu cred ca e de 5 pana la 10 ori mia rezistent ; totusi...

Cip
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Daca vreti sa faceti o "baita", dar nu in cada... Ma rog, exista preferinte si preferinte si oameni cu care nu te pui. Noi nu incercam decit sa dam un sfat bun, atit.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: