[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
boala ciclide - dilema  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
smileyface
Membru de baza

IP:

sa va spun cum sta treaba,de o saptamana sau 2 am mutat niste ciclide din acvariul comunitar intr-un acvariu mai mic pentru ca urma sa le dau.de cateva zile pe pesti tot apar ca niste pete albe spre coada si nu numai,altii au cateva excrescente tot albe putin mai mari decat grisul,burti umflate(dar asta nu sunt sigur ca e de boala,au mancat mult pana acu 2 zile-zic asta pentru ca , cativa dintre ei deja nu mai au apetit),altul are pe la ochi si gura niste chestii albe care sar in evidenta.aveti cumva idee ce ar putea fi?am mai avut de-a face cu gris la alt gen de pesti nu ciclide asa ca nu-mi seamana deloc a gris ce e pe acesti pesti,sa fie infectie bacteriana ceva? acu cateva zile a murit primul peste o femela de zebra red care,dupa ce i-au aparut petele spre coada si nu mai manca,incepuse sa i se macine innotatoarele ca si cum ar fi fost batuta(era singura intr-un acvariu carantina)

Forum Index » Cichlidae
Go to: