[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
SOS! I'm an idiot :D  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Xaero
Junior member

IP:

Salut, am facut 1 sau 2 greseli destul de tampite
1. Am dozat in acvariu Sera Algovec de vreo 3,5 ori cantitatea recomandata (citeam alt prospect )
2. Dupa ce am realizat prima greseala m-am panicat si am purces spre a 2-a, am schimbat cam 65% din apa cu apa statuta... doar 2-3 ore

Intrebarea mea e ... betta al meu mai are vreo sansa? de plante nu ma intereseaza.
Mai pot face ceva? Nu am solutii de declorinare a apei la indemana.

edit: momentan nu da semne de duca.. bussiness as usual, isi construieste cuibul

This message was edited 1 time. Last update was at 30/05/2010 21:24:00

popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

esti intrun dead-end, nu mai ai ce face acum, dar ai toate sansele sa scape betanul daca acvariul a fost ciclat cum trebuie, daca nu ai umblat la filtru si era "ocupat"de bacterii, poate scapa fara grija.
ps - alta data

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

Relax . Bettanul nu va patii nimic . La zecile de bettani pe care ii detin , as inebuni sa stau cu casa plina cu recipiente de apa pusa la declorinat . Folosesc strict apa de retea made by Apanova .Singura aditie in apa lor este cea de sare . Aaaa! Mint . Si extractul din frunze de katapa .

This message was edited 1 time. Last update was at 30/05/2010 21:44:17

[Email] [WWW]
Xaero
Junior member

IP:

snakefishmike wrote:Relax . Bettanul nu va patii nimic . La zecile de bettani pe care ii detin , as inebuni sa stau cu casa plina cu recipiente de apa pusa la declorinat . Folosesc strict apa de retea made by Apanova .Singura aditie in apa lor este cea de sare . Aaaa! Mint . Si extractul din frunze de katapa .

Cata sare pui? de curiozitate intreb eu pun doar o lingurita(sare de muraturi.. cu iod din pacate ca fara chiar nu gasesc la nici un magazin) la 15 litri.. mi-e frica sa pun mai mult.
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

O lingurita la 5-6 l de apa
[Email] [WWW]
bobesku
Senior member
[Avatar]

IP:

snakefishmike wrote:Folosesc strict apa de retea made by Apanova .Singura aditie in apa lor este cea de sare . Aaaa! Mint . Si extractul din frunze de katapa .

Salutare, 'vecine' Ai putea elabora putin pe tema extractului asta? Am cautat pe net si nu am gasit nimic relevant. Am si eu un betan si vreau ce-i mai bun pt el. Multzam

Ciclide Malawi | Regatul Bettanului | Dwarf Puffers | Mr Puffini | Paradise Kingdom | Black Betta Miraje
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

Eu personal mi-l prepar singur din frunze de migdal indian , insa poti folosi cu incredere asta .
[Email] [WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: