nu cred ca aerarea era problema, m-am uita la filtru si functiona normal. Din pacate pestele bolnav era servit azi dimineata ca si mic dejun de catre unul din melcii mei pomaceea
Ceilalti pesti nu par sa aiba nimic, pana acum cel putin, si sper sa nu fie vreo boala care sa se manifeste si la ceilalti
Acvariul meu are urmatoarele dimensiuni: 40x30x25, schimbul de apa il fac saptamanal cate 25% din volum, cu apa invechita. La schimbul de apa adaug cate 5ml de Tetra EasyBalance si 10ml de Tetra PlantaMin (pt fertilizare) Ultimul schimb l-am facut cu o zi inainte sa apara problemele pestelui care a murit.
Fauna e compusa din 4 neoni negrii (pana ieri erau 5), 2 cory julli si 2 pomaceea, iar ca plante am cateva fire de sagitaria subulata, bacopa monieri si cabomba caroliniana.
Neonii negrii ii am de aproximativ 5 luni, am cumparat atunci 6 si unul mi-a murit dupa 2 zile.
Si mai e un lucru de care m-am adus aminte, sambata nu am avut curent pt aproximativ 2 ore jumatate, sper sa nu mi se fi deciclat acvariul din cauza asta

(