|
Sunt Bogdan si sunt din Petrosani. Pasionat de pesti de multi ani. Momentan am un acvariu de 60l (da stiu cam mic) in care am o pereche de Nigrofasciatum si mai am vreo 15-20 de puii de 1-1,5 cm. Acum doua zile am donat peste 350 de pui, cei 15 mi-au "scapat" (a se citi mi-am pierdut rabdarea sa-i pescuiesc)... Nici nu am apucat bine sa fac "lumina" in acvariu ca dimineata iar au depus parintii si vad ca nu au treaba cu puii care mai sunt in acvariu. Puii chiar intra in ghiveciul cu icrele si nu sunt fugariti de parinti. Ce este interesant desi am mai depus cu multe perechi de nigro, niciodata din 2 parinti dungati nu am scos si puii albino, pana acum cand aproximativ 25-30% au iesit albino.
In alt acvariu am 8 kribensis de unde astept sa se aleaga o pereche.
Intr-un alt acvariu mai am nishte puii de xifo si moli, 2 cory si 2 femele de betta sper. Una mama si cealalta fiica. Intr-un acvariu mai lung am 3 masculi de betta separati tatal si 2 fii. Acestia i-am pastrat de la prima depunere, restu peste 60 si-au gasit alt camin. Momentan pregatesc un acvariu pentru o noua depunere a parintilor.
|