[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajutor ? :-s  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Abu
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna,

Eu nu prea sunt in masura sa-ti dau sfaturi dar .. uite ce m-au invatat pe mine cei de pe forum cand am avut si eu probleme cu pestisorii mei...ar trebui sa intri aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/9955.page ..numai ca NU pune sare daca asa ti-a zis Dolly (care si pe mine m-a ajutat f mult)..ca medicament, eu am folosit Contraspot.
Ce-ti pot spune eu, care am trecut prin toate fazele bune sau rele in ceea ce priveste amenajarea unui acvariu este sa ai multa rabdare si sa fii cat mai calm.
Bafta!
[Yahoo!]
gunner
Junior member

IP:

am renuntat la sare , rabdarea isi face cuibusorul si in curand sper sa termin si aranjatul acvariului sa pot sa pun o poza decenta pe forum .
gunner
Junior member

IP:

am refacut testele de ph si nh4 si au iesit in felul urmator :

ph = 6.5 ~~ 7 , la fel ca data trecuta , nici o modificare

nh4 = 0.2~~0.4 mg/L , acum stiu clar ca ar trebui sa cumpar un test pentru no3 , dar nu am cum pana duminica ... revin duminica cu noi teste .

Nu am mai avut nici o tragedie , exceptand inmultirea guppy-lor si hranirea cu pui ... si vreau sa vin cu o noua intrebare , si anume , daca mi s-a ciclat acvariul iar eu vreau sa scot niste plante din acvariu si sa bag altele , sa reamenajez buturuga si eventual sa o imbrac in moss , e posibil sa-l deciclez ? sau sa stric ceva ... ?
emyemanuel
Junior member
[Avatar]

IP:

Eu am mai cumparat niste plante si le-am facut loc printre cele vechi.Am fost nevoit sa mut din cele vechi in alte parti ale acvariului.Cu toate ca facusera niste radacini lungi,a doua zi cateva se uscasera(cele replantate),iar apa a fost tulbure vreo saptamana.Deci presupun ca s-a produs o deciclare....asa ca....

Sa auzim de bine! Emy.
[Email] [Yahoo!]
gunner
Junior member

IP:

nu ... a fost chiar ok , adica plantele replantate le merg mult mai bine . la fel si cele noi , doar ca moss-ul se pare ca avea melci ... super , sunt in culmea fericirii .

melcii asasini ... omoara melci maronii ? )

cum pot sa scap de ei ?
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

gunner wrote:melcii asasini ... omoara melci maronii ? )

Daca este vorba de assasin snail - anentome helena - acestia omoara intr-adevar melcii mici si maronii.

gunner
Junior member

IP:

vai :X te iubesc ... au la nevertebrate melci din astia .

o intrebare , e ok "tratamentul" asta ? sau imi recomandati sa nu ?
emyemanuel
Junior member
[Avatar]

IP:

Esta ok,dar si asasinii se inmultesc si ei sicresc destul de marisori.

Sa auzim de bine! Emy.
[Email] [Yahoo!]
gunner
Junior member

IP:

sa fim seriosi , au un aspect mai simpatic + banuiesc ca daca vrei sa scapi de ei , reusesti intr-un final .
deja mi-am facut program la pranz si seara de pescuit melci ... si a 2a zi , SURPRIZA sunt chiar mai multi ...
emyemanuel
Junior member
[Avatar]

IP:

Si eu la fel patesc!hahahahahaha! Cred ca o sa-mi iau si eu un asasin sau 2.Am inteles ca e cam 8ron/buc.

Sa auzim de bine! Emy.
[Email] [Yahoo!]
gunner
Junior member

IP:

eu ceva de 10 lei stiam , dar sincer ... crezi ca in cazul nostru conteaza suma ? )))
(ce snoob par ... nu fac referire la nu stiu ce , doar la faza ca suntem in deep shxt)

This message was edited 1 time. Last update was at 09/04/2010 13:54:51

emyemanuel
Junior member
[Avatar]

IP:

Cand l-am vazut pe primul eram in extaz!Nu stiam de unde a aparut. Apoi am realizat ca l-am adus odata cu noile plante.Acum nu stiu cum sa scap de ei! Sunt cu zecileeeeee!!!

Sa auzim de bine! Emy.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: