[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Incalzitor Tronic  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Adrian Ionut
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salut,

Are cineva un astfel de incalzitor: Hagen Tronic?
Mi-a placut ideea pe baza caruia este construit - complet electonic, fara bi-metal. Ideea e ca pe aici scrie cam pe toate incalzitoarele ca cica sa nu le scufunzi complet in apa, idee care nu-mi convine doarece asa caldura nu se distribuie prea uniform...
Ma intreb daca are cineva sa ceva si e complet scufundat...
Sau daca pot totusi sa-l scufund in apa?
Stiu ca e ciudat, chinezariile din tara le scufundam si nu aveau nimic iar astea "smechere" nu - cred ca asta o fac poate din ratiuni de securitate - care se vrea sporita...

Cauta si vei gasi, intreaba si ti se va raspunde. (oarecum din Biblie)
unul
Junior member
[Avatar]

IP:

Da, se poate scufunda complet, fara probleme . La mine asa este si nu am avut probleme.

P.S. Cred ca recomandarea sa nu fie scufundata se asocieaza cu unul din paradoxurile pe care le-am citit in legatura cu un caz real din "state": o femeie a obtinut despagubiri de la un producator de cuptoare cu microunde, pentru ca nu a inscriptionat pe aparat ca este interzisa introducerea de animale vii. Femeia anterior si-a omorat pisica astfel... smilie. Iar fabricantii se tem de orice stupizenie a consumatorului...

believer...
[Yahoo!]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Am un Tronic de 300W pe care il tin scufundat in acvariu de peste 4 ani.
E printre cele mai bune termostate care sau gasit pe piata...asa ca fara frica, baga-l la apa peste gat

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
viviparu'
Senior member

IP:

Si eu am un Tronic complet scufundat. Da-i inainte cu tupeu

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Sandu wrote:Am un Tronic de 300W pe care il tin scufundat in acvariu de peste 4 ani.
E printre cele mai bune termostate care sau gasit pe piata...asa ca fara frica, baga-l la apa peste gat

... et moi aussi ... so, baga mare ca merge banda ! ...

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Adrian Ionut
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Multam tuturor, baieti!

O sa-l inec de tot. Si eu cred ca astia cam sufla in iaurt aiurea, din moment ce pe tubul meu de spuma de ras scrie cu litere de-o schioapa "atentie, poate exploda!" Noroc ca ma barbieresc de atatia ani... altfel, nu stiu ce ma faceam...

Cauta si vei gasi, intreaba si ti se va raspunde. (oarecum din Biblie)
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Atentie cind reglezi temperatura: e mai bine ca in momentu' cind invirti butonu', capu' incalzitorului sa fie afara din apa. Mai ales daca a stat o perioada lunga neinvirtit. A dat Lucian explicatii de bun simt pe undeva.

unul wrote:o femeie a obtinut despagubiri de la un producator de cuptoare cu microunde, pentru ca nu a inscriptionat pe aparat ca este interzisa introducerea de animale vii. Femeia anterior si-a omorat pisica astfel... smilie.
Stupizenie tipic americana . Si din partea femeii smilie si din partea alora care i-au dat dreptate. Oare daca ma duc in America si-mi fac bucati ciinele cu toporu', capat despagubiri de la firma producatoare de topoare? Probabil ca da . Sau cine stie ce scriu aia pe topoare .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: