[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
mi a murit un pestisor  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
oanacristea
Junior member
[Avatar]

IP:

dupa cum am spus in prezentare am primit acvariul cu sase pestisori desi eu stiam ca trebuie lasat la ciclat .il am de trei zile la inceput apa a fost foarte clara dar de 2 zile este extrem de tulbure, albicioasa, cu particule . nu am inca plante am 2 xifo, 2 sanitari si inca cv dar nu stiu cum se numesc pentru ca nu eu am cumparat pestii. am facut si o greseala am bagt un ornament fara sa il fierb iar pietrisul alb este amestecat cu unul albastru. sa fie asta cauza tulburarii apei? mi a murit unpestisor iar cei 2 xifo stau acum la suprafata apei parca nu ar avea oxigen. ce pot sa fac sa dezinfectez apa sau o las asa o saptamana? o sa imi moara toti pestii? multumesc
oanacristea
Junior member
[Avatar]

IP:

aa si cand incep sa schimb apa sa curat filtrul?
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Totul tine de formarea echilibrului biologic.

Daca citesti ARTICOLUL vei gasi raspunsul la multe intrebari.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
oanacristea
Junior member
[Avatar]

IP:

da asa este l am citit dar eu am deja pesti asa ca datele problemei se schimba oricum multumesc pentru rapiditatea raspunsului
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Si Ghidul incepatorului iti este de folos. Iar pina acvariul tau nu e stabilizat, nu mai cumpara alti pesti.
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Dolly wrote:Si Ghidul incepatorului iti este de folos. Iar pina acvariul tau nu e stabilizat, nu mai cumpara alti pesti.

Si incepe sa faci schimburi zilnice de apa. Cam 10% din volumul acvariului. Cu apa statuta minim 24 de ore si adusa la aceeasi temperatura cu cea din acvariu.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: