[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cumpar plante si buturugi ramificate/ramificatiile in sine  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
Redknee
Member

IP:

Seara buna, doresc sa cumpar niste plante, preferabil din Cluj dar merge si din alte orase, doresc ceva plante de fundal care sa aibe flunzele cat mai mari si late cum e Echinodorus Ozelot sau Microsorum Pteropus / Microsorum Pteropus Latifolius si niste plante mai de mijloc/prim plan.
Preferabil plante nepretentioase la subsol, lumina etc. exclus Vallisneria(am mai multa decat imi trebuie.)
Iar despre buturugi... As vrea ceva crengi sau buturugi cu crengi car mai alambicate dar nu foarte mari.
Contact fie aici fie la 0749122720.
P.S va rog nu ma "bateti" cu remarci de genul Microsorum Pteropus Latifolius nu e planta nepretentioasa, eu am dat-o ca exemplu ca sa stie lumea cam ce vreau ca aspect general

Nu mananc din palma indiferent de meniu Si mai stiu ca un vanator de succes ajunge prada-n pustiu
methos
Member

IP:

Echinodorus Kleiner Bar - mare...frunzele au minim 15x7cm (limbul frunzelor noi, cu tot cu codita sunt si mai mari). Am 3 plante disponibile.
Toate 3 - 60RON.
1 buc. - 30RON

Buturugi n-am

This message was edited 1 time. Last update was at 15/02/2010 17:46:07

[WWW]
Redknee
Member

IP:

Ai PM

Nu mananc din palma indiferent de meniu Si mai stiu ca un vanator de succes ajunge prada-n pustiu

Forum Index » Cumparari
Go to: