[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ajutor! peste beta bolnav  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
geo*ice
Junior member

IP:

am un beta de vreo doua luni care a mers ok pana acum dar de ieri parca s-a ofilit deodata.sta numai sub un adapost pe care il am in acvariu si coada lui maiestuoasa parca s-a chircit si nu mai flutura ca inainte iar el e pasiv si apatic.abia se mai hraneste.stie cineva ce are?

This message was edited 1 time. Last update was at 09/02/2010 19:26:51

alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Amanunte despre cum il cresti.
Acvariu, filtrare, incalzitor, si tot ce tine despre mediul sau.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
geo*ice
Junior member

IP:

e unul mic de 20 litri am 3 plante dar nu stiu sa-ti spun de care sunt,4 neoni,2 molly,1 zebra,1 scalar, 1 beta si 1 sanitar,e cam cald in casa si sunt 28 de grade in acvariu,am pietris alb,un filtru Fan mini plus,apa este limpede si curata,o schimb cam la o saptamana o treime sau jumatate,pun mancare de doua ori pe zi hrana pentru pesti cu gura mica si cam atat.daca mai e ceva poate ma intrebi tu.un amanunt esential: sunt incepator
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Cam mare aglomaratia la tine in cei 20 de litri. Si scalarul ala e mare rau? Ar trebui sa scapi de el. De fapt in cei 20 de litri ai tai eu nu as tine decat Betta.
Daca ai fi avut si ceva teste de apa, ar fi fost minunat. Dar cred ca ne-ai fi spus daca aveai.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
geo*ice
Junior member

IP:

scalarul nu e mare ca l-am luat foarte mic......dar o sa creasca.nu am test pt apa. o sa iau.dar nu stiu daca pot tine numai beta in ditamai acvariul sau te refereai la plural? stiu ca beta nu pot sta decat singuri ca altfel se bat pana se omoara.neonii sunt fff mici cred ca au 2 cm. s-ar putea sa ai dreptate,sunt cam multi.multumesc pt sfaturi. am crezut ca are ceva specific beta.

This message was edited 1 time. Last update was at 09/02/2010 19:49:07

LUPmic
Senior member

IP:

Ai prea multi pesti acolo.
Citeste aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/220.page
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: