[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sanitarii cori  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
colonelu
Junior member

IP:

as vrea sa stiu daca cori sunt bine de tinuti an acvariu cu diferite speci si putin despre iei
narcis.b
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Da se pot tine cu majoritatea pestilor de apa dulce,nu sunt pretentiosi(in niste limite,e drept ),ideal de tinut in grupuri 5-6bc
[Email]
Beos
Junior member
[Avatar]

IP:

Ii poti tine fara nici o porbelma.Eu am 3 sanitari si ii tin impreuna cu scalari,xifo,neoni,si guppy.

image
[WWW]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

colonelu wrote:as vrea sa stiu daca cori sunt bine de tinuti an acvariu cu diferite speci si putin despre iei

Dom' colonel, rugaminte mare am la tine. Incearca sa fi putin mai precis in ceea ce doresti sa afli. In cazul de fata, ar trebui sa ne spui la ce alte specii te referi. Ca lucrurile ar putea sta diferit, in functie de ceea ce vrei sa ai in acvariu. Cine stie, tu poate vrei sa-i tii cu ceva din genul Echinodermelor, cum ar fi Fromia Elegans sau Echinoderma asperum si atunci ar fi totul perfect, dar daca vrei sa ii tii cu Metynnis hypsauchen vor fi probleme. "Si putin despre iei" ce? Ca nu ma pricep neam
Si inca ceva. Te-a mai rugat mosu ceva intr-un post anterior.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Catfish
Go to: