Vand 2 acvarii de 60 L fiecare, cumparate din Hornbach acum 2 ani, respectiv acum 1 an. Unul dintre ele este complet echipat (cu filtru intern si incalzitor, ambele Eheim) si in functiune, am cateva plante si 4 pristella+3 sanitari. Din pacate, in ultima vreme, mai mult n-am fost pe-acasa si n-am avut timp sa mai am grija de pesti, respectiv schimb de apa pt.ca altfel am priza programabila si hranitor automat. Merita o soarta mai buna..........

Pestii sunt OK, unul dintre sanitari, nu-i stiu denumirea stiintifica dar are gura ca o ventuza

, e urias..........din pacate unul dintre pristella a ramas fara codita, e un mister de ce, dar supravietuieste eroic de mai bine de 6 luni.......
Revenind, preturile ar fi asa:
1. acvariul cu pesti + priza programabila 200 RON
2. acvariul gol (cu incalzitor doar, pt.ca filtrul intern e defect, daca stie cineva sa-l repare, al lui sa fie) 100 RON
3. hranitor automat Eheim 70 RON
4. aspirator manual JBL folosit de 2-3 ori 30 RON
5. mai am o solutie anti-alge de la JBL, o cutie de granule TetraMin (expira in aprilie!) si doua solutii tot din Hornbach pt.gris si pt.altceva (in inteligenta lor, nu e tradus nimic in romana, sunt in germana) 10 RON bucata
Cam asta ar fi.