[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cumpar java moss  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
pecidan
Junior member

IP:

johnny6600 wrote:
Ah si ar mai fi o chestie , adica o planta , aceea tip gazon care n-am idee cum se numeste si de care am intrebat in Obor si mi-a zis omu ca nu aduce ca e scumpa si nu se cumpara.

Mai este si Eleocharis acicularis care arata asa. Detalii despre ea la tropica.com. Eu am gasit plante de la tropica, cam tot ce vrei, la petshopul din Cora. Au si Eleocharis acicularis acolo, dar atentie ca-s cam scumpe. Ex. Eleocharis acicularis costa 200.000 un ghivecel cu vreo 5 cm patrati de "gazon".
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Hmm , nush daca merita , am vazut acum ceva vreme la o vanzatoare in obor la 20 k o tulpina de acicularis. Aduc destule plante dra trebuie sa fii mereu cu ochii pe ei :x
Ma gandesc ca acel vanzator se referea la echinodorus tenelus , pentru ca celelalte nu cred sa fie asa scumpe.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
pecidan
Junior member

IP:

tenelusul nu arata in nici un caz ca un gazon. Oricat de des l-as planta, tot arata ca o grupare de tufe. Am si eu vreo cateva fire si ma gandesc sa-l scot, s-a facut rosu-maro de la prea multa lumina.

Acum incerc sa fac aspectul de gazon cu micranthemum si acicularis (pana la urma mi-am luat de la Cora, "dai un ban dar... stii ca nu-l mai ai" ). Lilaeopsis nu am gasit, ce e drept nici nu prea am cautat, ca sunt multumit de cum se extinde si arata micranthemum-ul si astept sa vad daca merge acicularisul.
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Ok , daca iese bine poate pui si niste poze , ceva.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
razvan
Membru banat

IP:

cu acicularis in nici un caz no- sa poti sa faci "gazon" pe motiv ca are "prostul " obicei de a creste inaltutza ... daca mai vrei , in urma esecului portiei de la cora, mai ma eu citeva fire, si daca scarpin mai bine prin acvariu .. poate si ceva lileopsis ...

Forum Index » Cumparari
Go to: