[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: woozie
Forum Index » Profile for woozie » Messages posted by woozie
Daca folosesc doar diferite tipuri de moss, imi mai trebuie substrat fertil?
A cumparat cineva de la http://www.zoofast.ro/ ? Are niste preturi incredibile, chiar la jumatate fata de cele din Romania.
Dupa ce am analizat din mai multe directii problema, am decis sa nu ma avant la un acvariu prea mare. Am ajuns la 2 acvarii ce au acelasi pret: "Aquael Shrimp 30" - 30 litri si "Eheim AquaPro 60" - 63 litri. Sunt acvarii complete, Aquapro are prea putina lumina, dar cred ca se inlocuieste usor neonul (vreau doar plante ce nu necesita multa lumina, cam 0,5 W/l vreau sa am).
"Problema" e ca nu ma pot decide. Daca iau Aquael-ul, il voi popula doar cu creveti Red Cherry. Daca iau Aquapro-ul, as vrea ca pe langa creveti sa am si niste neoni(nu stiu cati pot avea in 60 de litri, eu sper la minim 12).
Ce parere aveti: Aquael sau Aquapro? Daca ma decid sa iau Aquapro, cati neoni pot avea?
Se pare ca emag are in oferta si acvarii acum: http://www.emag.ro/acvarii---terarii/filter/litraj-f1362,peste-30-l-v3647/sort-priceasc/c
Acesta are un pret foarte bun cred eu: http://www.emag.ro/acvariu-clasic-aquael-80-oval-negru-2805/pd/DW4WXBBBM/ . Scrie ca are "filtru intern Fan", dar nu scrie de care: Fan1, Fan2, Fan3.... Ce parere aveti despre acvariile aquael? Vi se pare un pret bun?

edit: Am gasit pe alt site Aquael 80 la un pret de 3 ori mai mare Cum se explica asta?
1.Ce spatiu este disponibil pentru acvariu ?
Pot construi o masa pentru el, asa ca nu conteaza marimea.
2.Dimensiunea acvariului ?
Aici nu ma pot hotari. Cred ca cel mai bun pentru mine ar fi un acvariu de 80L.
3.Acvariu cu baza mai mult pe plante - pesti sau ceva mixt ?
Vreau sa fie plantat, cu plante ce nu necesita CO2. Vreau sa pun in el o singura specie de pesti (probabil neoni, inca nu m-am decis) si creveti Red Cherry.
4.Timpul alocat pentru acvariu saptamanal ?
2-3 ore in weekend pentru curatare, plus ce mai trebuie in timpul saptamanii.
5.Acvariu din pasiune pentru acvaristica,decor,pentru cineva drag,etc. ?
Pasiune pentru acvaristica. Am avut cand eram mic un acvariu de 15L si din ce am citit aici, tot ceea ce faceam era gresit. Vreau sa o fac ca la carte de data asta. In ultimul timp am vazut multe filme despre aquascaping si vreau sa experimentez si latura aceasta a acvaristicii: plantele.
6.Suma disponibila pentru proiect.
600 ron. Nu e batuta in cuie.
7.Persoana comoda caruia ii place totul de-a gata sau dispusa si la munca home-made?
Sunt dispus si la munca home-made, insa nu vreau sa lipesc un acvariu. Nu ma cred in stare.
Salut!
Vreau sa imi cumpar un acvariu si nu stiu ce sa aleg: un acvariu complet sau unul "pe bucati". Voi ce ati recomanda? Ce parere aveti despre acvariile complete de la Hornbach? Cea mai mare grija a mea in cazul unui acvariu cumparat pe bucati este capacul si iluminarea. Voi de unde va procurati capacele? Ce ar trebui sa aleg intre un acvariu cu o capacitate mai mare si un filtru mai scump?
Multumesc!

Forum Index » Profile for woozie » Messages posted by woozie
Go to: