| Message |
|
|
|
Daca vrei un pietris bun, frumos, natural, iti recomand AquaMedic Volcanit.
|
 |
|
|
Poti sa iei linistit plante in vitro. Eu am cumparat mereu de la Tropica, dar sunt foarte convins ca cele de la Dennerle au aceeasi calitate, daca nu mai mare.
Plantele in vitro vin intr-un gel, sunt crescute in mediu controlat, nu au alge, melci, carcalaci si balauri. Arata destul de jalnic in gelul ala, dar nu trebuie sa te sperii.
Imediat ce le plantezi, incep sa creasca precum Fat-Frumos intr-un an, ca altii in sapte.
Asta nu inseamna ca la 10 ani or sa arate de 70
|
 |
|
|
|
Filtrarea mecanica nu te ajuta foarte mult. Faptul ca speli mereu filtrul iar nu te ajuta.
Citeste despre filtrarea biologica si o sa intelegi ce vreau sa spun.
Sfatul meu este sa te orientezi catre un filtru extern, pe care sa-l umpli cu medii de filtrare biologica.
|
 |
|
|
Alte propuneri pentru titlu:
- tupeu de borfas
- noi suntem baietii de care ti-a zis ma-ta sa te feresti
- dupa blocurile gri, stam noi, caracatitele
Misto faza, pacat de crab, nu inteleg de ce s-a scapat pe ea gagica care filma 
|
 |
|
|
geani wrote:Filtrul tau este bun doar
sa plimbe apa. Nici vorba de filtrare, vax albina
|
 |
|
|
Un copil la cofetarie:
- Tanti, aveti Fanta roz??
- Copile, toate avem fanta roz..

|
 |
|
|
Si ca sa nu existe interpretari referitoare la scoica lui Catalin

|
 |
|
|
Nimic interconectat, in dulap, in dreapta ramane sump-ul de 40x40x40cm
In dulap in stanga, o sa am osmozorul si butoiul pentru colectare apa osmoza.
Singura interconectare intre cele 2 va fi teava care merge la canal, protectie de tip paranoia.
Referitor la sexul de impacare.. acum 20 de ani dansa era mereu cu ochii la palarie, acum se uita doar la adidasi
|
 |
|
|
Am rezolvat problema, dupa o partida de urlete, nervi si mame invocate. Probabil ca n-o sa mai vad pasarica 2-3 luni, dar am rezolvat problema
Deocamdata am tras standul de la perete, nu s-a mai miscat de acolo de multi ani. Chiar daca in decursul timpul a curs multa apa in spatele lui, parchetul arata bine, nu s-a umflat
Daca e cineva interesat de 2 amano shrimp uscati si un peste la fel de uscat, pentru o suma modica ii pot extrage din aspirator
edit: desi sunt stelist din tata-n fiu, ca asa e traditia la noi in familie, n-am mai fost la un meci de prin 78-79, cand ma ducea tata pe Granitul (nici nu cred ca mai exista stadionul)
N-am fost niciodata la un meci al Stelei 
|
 |
|
|
N-are nimic, nu-i un capat de lume 
|
 |
|
|
Bravo Danezule, a iesit fain de tot 
|
 |
|
|
Sa nu te apuci sa dai apa la soareci  Dar sper ca patania asta o sa-ti fie de invatatura pe viitor. Nu degeaba au zis batranii ca "graba strica treaba"
|
 |
|
|
|
Data viitoare, inainte sa enervezi lumea, pune mana si citeste indicatiile primite. Daca citeai cu atentie si nu in diagonala mail-ul de la Shubi, acum te bucurai de lampa. Plm, ti-ai facut-o cu mana ta, acum inghite reprosurile si taci
|
 |
|
|
|
Aline, inainte sa pui bunatati la vanzare, da si matale un telefon..
|
 |
|
|
Apa dulce, bleah.. macar daca se puteau fuma plantele alea
|
 |
|
|
|
nu vorbi asa cu nea Dragos ba uscat ciochist ce esti..
|
 |
|
|
dandumitru wrote: Sa-ti fie rusine !
De exprimare bre, nu ca te-ai fi certat cu doamna !
e pe naiba, mai da-o-n p..apucii ma-sii de femeie, ca mi-a scurtat viata cu 10 ani, ca are gandirea ingusta si ma umple de nervi.
ma mai fac si de cacat pe aici din cauza ei, ca are ea ideei putine si fixe
|
 |
|
|
|
ramane cu sump dedesubt, dar n-am chef sa vorbesc acum ca m-am certat cu dobitoaca
|
 |
|
|
kirucd wrote:Ori faci un sump cum trebuie ori nu mai faci nimic.
Asta stiu si eu, dar e usor de zis.. Puii mei, trebuie sa existe si o solutie viabila, care sa iasa din tipare si canoane
Blue14, termina cu aberatiile ca n-am chef de asa ceva
|
 |
|
|
|
Ai pus polaritatea cum trebuie??
|
 |
|
|