Message |
|
Buna ziua,
Cu parere de rau anunt ca trebuie sa gasesc un alt camin "locuitorilor" din acvariul meu. Ma mut din apartamentul in care stau si sunt nevoit sa scot acvariul pentru o perioada nu foarte lunga sper.  Pestisorii sunt sanatosi si ii am de aproximativ 2 ani, sunt "adolescenti".  .
Locuitorii sunt:
10 neoni
2 rasbora arlequin
3 corridorasi
1 femela xifo
2 ancistrus
1 barbus tetra
sector 5/6
|
 |
|
Se poate inchide.
Multumesc!
|
 |
|
Donez 6 molly galbeni. I-am crescut de mici, sunt sanatosi si foarte activi.
Predarea se face oriunde in drumul taberei / militari.
|
 |
|
Donez 6 molly galben juvelini. I-am crescut de mici si acum au cam 2-3 cm.
|
 |
|
Se poate inchide. Multumesc de gazduire.
|
 |
|
Toti pestisorii sunt rezervati pana asta seara (acvarist si sanduc.claudiu ). Multumesc.
|
 |
|
Buna ziua. Molly-ile balon si-au gasit alt camin, a mai ramas o pereche de molly galbene (femela gestanta).
La acest anunt mai adaug si 4 zebre albastre, o sa revin in decursul zilei cu poza. Va multumesc si astept doritori.
|
 |
|
Nu a mai sunat Costy, deci anuntul este inca valabil, problema e ca o sa fiu plecat din oras pentru 6 zile. Daca exista doritori, lasati mesaj si cum revin va contactez eu. Multumesc.
|
 |
|
Salut. Am vorbit azi cu Costy, ii rezerv pentru maine masculul guppy si perechea de molly galbene. M-am uitat la acvariul tau Alex, e supraaglomerat, eu ii dau din acelasi motiv si as dori un "trai" bun pentru ei. Multumesc de intelegere.
|
 |
|
Salut. In primul rand Alex, sa stii ce te-am vazut peste tot. La donatii si vanzari, iei plante, pesti, de toate. Le folosesti sau ce le faci? fara suparare acum, cam cati pesti ai intr-un acvariu de cati litri?
V-am lasat numarul meu in p.m. astept un telefon de la voi.
|
 |
|
Donez - Mollly balon pereche
- Molly galbene pereche
- Mascul guppy.
Pestisorii sunt foarte sanatosi.
Fiind incepator mi-am umplut acvariul cu diferite specii de pesti, acum mi-e greu, dar trebuie sa renunt la cativa din ei.
Femela Molly balon este alba cu pete negre si masculul negru cu pete albe.
Predarea se face oriunde in drumul taberei / militari.
|
 |
|
Mare dreptate.  O sa revin.
Multumesc.
|
 |
|
Cu mare placere accept sfaturi sau propuneri. Intr-adevar mai am foarte multe de invatat, dar trebuie sa invat de la voi, ca de citit, citesc in fiecare zi pe net, ma pasioneaza, dar practica te omoara.
La inceput am avut probleme cu ei, aveam acvariul neciclat, au facut o boala pe care am tratat-o cu furanol, le-am facut bai scurte de jumatate de ora. Din pacate pentru un neon si 2 scalari a fost prea tarziu.
|
 |
|
Sa vezi cand le dau sa manance.
Sa fie!
|
 |
|
In sfarsit as putea spune. De curand mi-am achizitionat un acvariu, nu inainte de a ma documenta putin despre acvaristica (nu foarte mult pentru ca numai aveam rabdare). Din dorinta de a vedea cati mai multi pestisori si cat mai diferiti am luat din mai multe specii cate o pereche. Acum ma gandesc ca ar fii mult mai interesant sa am mai multi dintr-o specie, sa reusesc sa ii reproduc si sa se simta "mai in largul lor". Mai jos e lista cu pesti, un sfat despre compatibilitate dintre ei ar fii bine venit. Din 10 specii as dori sa raman cu 5 daca se poate. Restul o sa mearga la donatii. Va multumesc tare mult.
1 pereche molly balon
2 arlechin
2 tigru
2 sanitari albi
2 sanitari gri
2 sanitari lipiciosi
5 neoni
4 zebre albastre
2 necunoscuti
1 pereche galbene
2 perechi gupi
1 pereche xifo
6 pui necunoscuti
p.s. scuza-ti denumirile date pestilor.(nu le cunosc pe cele orginale)
|
 |
|