[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu

- butelie (daca ai acvariu mare, iti recomand o butelie mare, de 7-10 kg)
- reductor de presiune - aici o sa fac niste subpucte:
- cel mai sigur, crema reductoarelor - Dupla - din pacate greu de gasit
- JBL
- Aquamedic
Pe ultimile 2 le-am avut, am fost foarte multumit de ele. Continuam:
- furtun special pentru CO2 - iti recomand JBL, ieftin si foarte bun
- electrovalva, din nou subpuncte
- Dennerle - scumpicica, dar buna
- Aquamedic M-ventil Standard - ceva mai ieftina, foarte buna, dar totusi se incalzeste cam tare pentru gusturile mele
- valva(e) uni-sens. Ti le recomand pe cele de la JBL, pentru ca au piulite de siguranta
- controller, subpuncte - in functie de buget:
- Dennerle
- JBL (are electrovalva inclusa!)
- Crema-cremelor - Dupla Alpha
- Weipro - chinezesc, faci treaba cu el, daca se strica nu te doare la inima, ca e relativ ieftin
- sonda ph. Aici n-ar fi cazul sa te zgarcesti, o sonda Dupla reincarcabila ar fi foarte ok. Eu n-am avut parte de asa ceva, sondele JBL m-au dezamagit si am facut treaba buna cu o sonda din plastic, American Pinpoint. Daca ie buget, mergi pe o sonda din sticla, Dupla
- dispozitiv de dizolvare co2. La fel ca si colegii, iti recomand un filtru-borcan. Eu am avut de 7' si am fost super multumit. Daca doresti, te ajut sa construiesti unul.

Numaratorul de bule e un moft inutil, n-are rost sa-l aduc in discutie.

Faye wrote:
Concluzie: solutia ideala ar fi sa fac o lista cu ce-mi trebuie si sa le achizitionez separat, in functie de performante, da?

Exact. Sistemele complete nu te ajuta (din punctul meu de vedere) pentru ca au puncte slabe. Daca alegi piese pe ochi frumosi, iese un sistem mai bun, mai trainic, mai curat, mai roz, mai cu bling-bling, mai cu mot si mai sexy
Sa vedem cat il tine, il cunosc de 100 de ani pe individ si stiu ca e delasator din fire. Preconizez ca microbul il va tine un an de zile, sau renunta direct cand ii mor primii pesti.
Ai zis ceva de mama Radule? N-are nici un amestec in afacerea asta, las-o
Mi-a stat inima nemernicule, cand am deschis topicul si mi-au cazut ochii pe acvariul cu apa
Daca e ceva, nu pot sa ma abonez la noutati:

Oups, something went wrong!
Sau cand a fost Base la Nuti si (citez):

"am fost, dar am nimerit cand erau avocatii acolo, asta e.."
N-am dus parmetrul acasa, e la Corbeanca. Asa ca daca mai vrei sa faci teste, stii de unde sa-l iei.
Incearca sa pui o poza din lateral. Poate fi rili shrimp, un rcs neterminat, defect, sau poate fi sulawesi.
Greu de ghicit din pozitia aia..
aurecj wrote:Pai liliecii, de felul lor, nu se distrau pe intuneric?!

Inca se distreaza. Cu femei sufletiste!
mosu wrote:
Maine lansam prima versiune de site al controlerului.

Arata foarte bine!

Dar cutia aia nu se comporta ca o cutie de rezonanta, nu amplifica zgomotul facut de pompe?
Am vazut si eu multe pico/nano si alte dracii minuscule. Dar nu prea scrie nicaieri ce durata de viata au

Omul tot o tine ca are 5,5 litri de apa, cand de fapt are 4,5 brut si daca pune o piatra si nitel nisip, ramane cu 2 litri de apa. Cat de meserias sa fie ca sa pastreze echilibrul in aia 2 litri amarati? Si de ce sa chinuie niste vietuitoare in picurul ala de apa?
ionut_dt wrote:
Radu esti binevenit la mine

Ionut, eu iti dau un sfat: ascunde mancarea! Uscatul asta de Radu e o adevarata termita, rade tot ce prinde

Nu stiu cum sa-ti spun pe ocolite si cu menajamente. Ai pus link-ul ala de un miliard de ori si tot visezi malai, precum vrabia.
Ala e facut de un meserias care stie ce face. Tu nu esti nici meserias si nici nu stii ce faci. Fa-l in plm pe ala actual sa arata bine, ocupa-te de el in mod exclusiv si lasa gargaunii.
Blue14 wrote:Azi, neavand ce face am colantat bazinul ala mic de 5.5 litri, si ma gandesc, are rost o incercare de marin sau e zadarnica?

Parca te lamurisei o data, in plm..

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/32574.page
Donez eu un "Radu". E cam dilimandros, dar va descurcati voi
Apa fiarta e mai scumpa, sau ce?
https://www.youtube.com/watch?v=uWdKziAIUAg
exact
a trecut aseara nea Dragos sa mi-l lase, dar a trecut cu viteza luminii, n-am apucat sa schimb nici 2 cuvinte cu dumnealui

lumineaza saracia, ca 10 minute n-am mai vazut nimic, numai puncte imi jucau prin fata ochilor
Hai ca i-a iesit din prima, nici n-a ars ldd-urile ca altii, nu dam nume ca se supara Blue14:

image image
O pedica in calea uitarii:

image
Schitele le fac in Google Sketchup, abia acum invat sa lucrez cu el.
Cutia o fac la un prieten, care are o firma ce se ocupa de "constructii" din plexiglas - din pacate nu are timp pentru astfel de maruntisuri, deci nu va pot trimite sa apelati la el.
Ce vedeti in schita e un banal filtru "hob" (am pus in ghilimele, pentru ca de fapt nu o sa atarne, ci va sta pe picioarele lui). Cutia o sa aiba 2 flanse, tevaraie si o pompa. Tevaraia de IN o sa fie din pvc-u, iar sorbul o sa fie improvizat dintr-un dennerle bio circulator. Out-ul o sa fie (probabil) format dintr-un loc-line, sau pur si simplu dintr-o banala teava pvc-u.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: