| Message |
|
|
2 x Jebao WP-40 ...si sunt reglabile.
Mai degraba e bine sa fie pompele de aceeasi putere sa compensezi im ambele directii daca este nevoie.
Mergi linistit pe 2 bucati, ai unde le pune 
|
 |
|
|
|
Like: poza 2
|
 |
|
|
Sparrow, te felicit!
Te sfatuiesc si eu, sa uiti de BT, este un rahat imprastiat scump. Trebuie sa fie simplu, cu cat mai multe tuburi, tubulete, pompe si pompite o sa iti faca viata amara la mentenanta. Colegii stiu ce spun, asculta-i ca binele ti-l vrem
P.S. tu vezi cat de simplu e sumpul lui Luc7777 si cat de bine arata display-ul (la poze nu-l laud .... ca ne freaca si pe noi de anul trecut ca ne pune unele profi  ))) )
|
 |
|
|
|
Intrebare:
La valurile alea nu horcaie overflow-ul? sau e doar de imagine ....
|
 |
|
|
Eu cred ca este imperativ sa speli dupa utilizare dispozitivul. Este exact cum ai spala hainele fara sa le limpezesti
Concluzia: este bine sa fie curatat atat inainte cat si dupa utilizare
|
 |
|
|
 Merge, merge chiar bine
Ce mai cub ...cu sistem de irigatie 
|
 |
|
|
|
Deci, a iesit frumos! Abia astept sa vad cu se va prezenta cu tot cu bottom-ul
|
 |
|
|
Nu-i rau, faine valuri!
.... las ca-i bine ca s-a incetosat apa ... adica e perfect normal 
|
 |
|
|
|
Sa-ti fie de folos!
|
 |
|
|
|
Cica sunt pe aliexpress pe la 15-22usd/buc
|
 |
|
|
Subscriu si eu la solicitarea lui Calin, cautam ventilator 
|
 |
|
|
|
Nu va jucati, lasati toleranta macar de 0.5cm pe tot perimetrul ...Shubi, crezi ca te mai trezeste Cris daca se intampla iar sau te adoarme definitiv?
|
 |
|
|
 ce bine se muleaza masoneria pe acvaristica marina, suntem intr-un club select
|
 |
|
|
|
Cam acestea au ramas:
Hardware:
Bazin cantuit: 60x45x45 + sump + fittinguri overflow (PVC-U, furtune, surface schimmer, loc-line retur reglabil)
Stand: la dimensiune deschis la culoare (colantat profi wenge)
Pompa Eheim 1002
Pret pentru setul de mai sus: 800 lei (sau valabila oferta de mai sus in pachet - negociabil)
Skimmer Bubble Magus Nac 7 + mesh rezerva nou : 500 lei
Reactor pat fluidizat: matrix sau Zeoltiti: 200 lei
Pompa Atman 1300lph: 150 lei
Lampa suspendata 5x24W T5 + 12 LED 3W :se aprind separat: 2x24W T5, 3x24W T5, 12x3W LED = 500 lei
Hranitor automat (4 cicluri/zi) =150 lei
Pompe de valuri 2x2500 lph – 2 buc
Driver/Sursa leduri curent constant ELN 30-48 (duce pana la 14 leduri de 3W) 650mA curent constant
Sursa de curent constant se poate da la schimb cu leduri Cree de 3W (Royal Blue, blue, White - propuneti) sau cu alta sursa MeanWell dimabila PWM = 80 lei
Eheim 1002/ 1000lph reglabil = 120
Atman 1300lph reglabil = 150
SunSun 600lph reglabil = 60
Matrix 1l = 50
Spartura coral grosiera 1l = 50
Loc-line albastru dual nozle 1/2 cu adaptor 3/4 = 50 lei/lei/buc
Loc-line negru dual nozle fara mufa = 50 lei/buc
Hidrometru Sera = 30 lei
Butelie CO2 2kg otel = 200 lei
Reductor CO2 cu reglaj fin = 150 lei
Filtru Hang-on Dolphin 800 (capacitate aprox 2l de material filtrant, debit reglabil 0-800lph) latime 29cm = 80 lei
Piatra de recif uscata plate de 6kg - cu picior si disc de diam. 30cm - ideala pentru constructie si suport corali - = 80 lei
Poze la cerere pentru fiecare achipament.
Sunt dispus la schimburi, ma intereseaza urmatoarele: Vortech MP10WES, Jebao RW-4, Schimmer NAC 3.5 Cone, Leduri Cree
|
 |
|
|
|
Pachet la super pret:
Bazin cantuit: 60x45x45 + sump + fittinguri overflow (PVC-U, furtune, surface schimmer, loc-line retur reglabil)
Stand: la dimensiune deschis la culoare (acum este colantat profi wenge)
Pompa Eheim 1002
Lampa 5x24W T5 + 12 LED 3W
se aprind separat: 2x24W T5, 3x24W T5, 12x3W LED
Tuburi ATI incluse
Pompa de valuri 2x2500 lph
Bonus: 1l Matrix, piatra uscata plate 6kg (o bucata diametru 30cm)
Pret pentru setul de mai sus: 1200 lei
|
 |
|
|
|
1mm este destul
|
 |
|
|
|
Cutia de BA vrei sa o faci externa sau vrei sa faci BA intern? (varianta ultima imi pare cel mai simplu de realizat - fara sa ai grija alinierii gaurilor cutiei cu a acvariului) - varianta cu plasa ... cred ca e mai mult Durso decat BA
Eu am ajuns la concluzia ca un sump cu cat mai putine sticle despartitoare e mai eficient
|
 |
|
|
|
Reactorul model Fish-street si pompa de 600lph - vandute
|
 |
|
|
E destul de ciudat sa iti dam sfaturi asa, din burta
Decide-te cu ce alimentezi, cu ce dimmezi, ce drivere si cate canale ai sa ai si apoi o sa ne fie mai usor.
Da si tu un exemplu: 3 canale, cu meanwell X si Y numar de leduri la fiecare canal
|
 |
|
|
|
Nu e mare insa trebuie sa ai in vedere o buna ventilare a radiatorului ... o sa ai vreo 90W acolo
|
 |
|
|