| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
Da' ce harnicut ai fost zilele astea!  Mie imi place ce ai facut acolo. Daca iti trebuie o piatra mai mica, pot sa caut eu in "colectia" mea (sursa e aceeasi)- numa' sa zici. 
|
 |
|
|
pc.ciprian wrote: sau chiar asa, aac?
Io stiu ce e cu data aia, da nu va zic.
Acvariul ti-a iesit superb!
Mi-ai dat o idee cu Sarawak sand. Trebuie doar sa o mai rumeg nitel. 
|
 |
|
|
A venit Iepurila si la mine azi!!! Sau mai bine zis, m-am dus eu la el!
Pe linga " produsele traditionale de Pasti", m-am cadorisit si cu niscai pietricele, 2 buturugi cu care o sa rup gura tirgului  , ceva plantute si alte citeva pe linga.
Tot ce mai ramine de facut e sa concep un layout care sa puna cel mai bine in valoare toate aceste minunatii. Pietrele - mai bine zis bolovanii  - nu vor sta in acelasi acvariu cu buturugile; ele au alta destinatie, care a fost gindita inainte.
Multumesc inca odata Reef si lui George pentru tot!
|
 |
|
|
|
Corectat si trimis: Notes - Aditia de CO2 in Nature Aquarium
|
 |
|
|
|
Terminat: Notes - Transmisivitatea luminii in Apa
Urmeaza: Notes - Aditia de CO2 in Nature Aquarium
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
JBL Ektol Cristal se foloseste impotriva ciupercilor. Tratamentul pentru finrot se face cu JBL Ektol fluid.
Cauza principala a aparitiei finrot este calitatea proasta a apei.
|
 |
|
|
Corectat: cap. Apa - Aquarium Nature
Urmeaza: Notes - Cum sa folosesti Aqua Soil - http://www.aquajournal.ro/nature-aquarium/notes/how-to-use-aqua-soil
|
 |
|
|
gunner wrote: cum apare ceva nou .
Daca tu crezi ca a baga scoici intr-un acvariu reprezinta o noutate pentru noi, afla ca te inseli. Ti-a luat-o altcineva inainte, cu citiva ani in urma. Probabil ca de acolo ti-a venit idea - daca ai rasfoit forumul, iar daca nu ai facut-o, atunci cauta ca s-a mai discutat.
E tot la "Coltul incepatorului".
Si ar fi tare bine sa faci asta inainte de a ne mai acorda si alte calificative.
|
 |
|
|
gunner wrote:.
eventual mi-as face un nou acvariu in care sa mentin o temperatura mai joasa (pentru carasi sau alti pesti care suporta temperatura mica) .
Si vrei sa tii carasi cu scoici?
Cred ca nu stii ce vorbesti...
|
 |
|
|
Eu voi corecta capitolul Apa - Nature Aquarium.
Site-ul arata exceptional!
|
 |
|
|
Marti wrote:Am mai citit eu cate ceva...greselile pe care le-am vazut le-am trimis la mosu. voi continua sa citesc materialele...daca se mai baga cineva la corecturi sa se anunte, sa ne organizam cumva.
Here I am!  Dar nu pe ale mele.  Si hai sa vedem cum facem, ca sa nu ne intersectam.
Mooos!! Ce zici? 
|
 |
|
|
mosu wrote:corectii, chestii de drapta la stanga (dupa meniuri) ca sa avem o ordine..
Eu oricum mai am de trudit la produse 
Noi cu ce putem sa mai ajutam?
|
 |
|
|
Si vrei sa tii un betta in 120l? Vezi ca acesti pesti nu se asociaza cu altii, exceptie facind corydoras, ancistrus...
Pentru betta un acvariu de 20-30l e numai bun.
Dar e decizia ta pina la urma.  Te poti duce si in Hornbach sa te informezi. Cu it vezi mai multe, cu atit mai bine. 
|
 |
|
|
bogdan94 wrote:
Multumesc de chestia legata de barclaya, daca nu-mi ziceai, nu ma stresam sa le scot...
Este evident ca esti "receptiv" la sugestii si critici...
In plus, culoarea lor alba strica tot farmecul. Daca te straduiesti, e imposibil sa nu gasesti niste pietre frumoase de riu, de culori inchise. 
|
 |
|
|
Vezi ca pietrele acelea vor creste duritatea apei. Iar neonii prefera o apa acida, ca si unele din plantele pe care le ai acolo. De CO2 nu ai zis nimic...A fi bine sa faci niste teste de apa. 
|
 |
|
|
Pirania wrote:Nu i-am dat, o sa-i pregatesc chiar acum. pestisorul e tot in starea aceea, am pus in palma cateva granule de mancare si a mancat 4-5.
Nu ii mai da granule!!! Incearca sa il faci sa manince 1-2 zile mazare fiarta - e foarte buna pentru digestia carasilor.  Aceata nu trebuie sa lipseasca din meniul lor - de 2-3 ori pe saptamana, citvea boabe. Iar in zilele respective nu le mai dai si altceva de mancare. 
|
 |
|
|
|
Frumos!
Dar ce cauta pietrele calcaroase in bazin??
|
 |
|
|
|
Mazare fiarta si decojita i-ai dat?
|
 |
|
|