[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dolly
Forum Index » Profile for Dolly » Messages posted by Dolly
Da' ce harnicut ai fost zilele astea! Mie imi place ce ai facut acolo. Daca iti trebuie o piatra mai mica, pot sa caut eu in "colectia" mea (sursa e aceeasi)- numa' sa zici.
pc.ciprian wrote: sau chiar asa, aac?

Io stiu ce e cu data aia, da nu va zic.

Acvariul ti-a iesit superb!

Mi-ai dat o idee cu Sarawak sand. Trebuie doar sa o mai rumeg nitel.
A venit Iepurila si la mine azi!!! Sau mai bine zis, m-am dus eu la el!

Pe linga "produsele traditionale de Pasti", m-am cadorisit si cu niscai pietricele, 2 buturugi cu care o sa rup gura tirgului , ceva plantute si alte citeva pe linga.

Tot ce mai ramine de facut e sa concep un layout care sa puna cel mai bine in valoare toate aceste minunatii. Pietrele - mai bine zis bolovanii - nu vor sta in acelasi acvariu cu buturugile; ele au alta destinatie, care a fost gindita inainte.

Multumesc inca odata Reef si lui George pentru tot!
Corectat si trimis: Notes - Aditia de CO2 in Nature Aquarium
Terminat: Notes - Transmisivitatea luminii in Apa
Urmeaza: Notes - Aditia de CO2 in Nature Aquarium
Corectat si trimis: http://www.aquajournal.ro/nature-aquarium/notes/how-to-use-aqua-soil
Urmeaza: Notes - Transmisivitatea luminii in Apa - http://www.aquajournal.ro/nature-aquarium/notes/light-transmissivity-in-water
JBL Ektol Cristal se foloseste impotriva ciupercilor. Tratamentul pentru finrot se face cu JBL Ektol fluid.
Cauza principala a aparitiei finrot este calitatea proasta a apei.
Corectat: cap. Apa - Aquarium Nature
Urmeaza: Notes - Cum sa folosesti Aqua Soil - http://www.aquajournal.ro/nature-aquarium/notes/how-to-use-aqua-soil
gunner wrote: cum apare ceva nou .

Daca tu crezi ca a baga scoici intr-un acvariu reprezinta o noutate pentru noi, afla ca te inseli. Ti-a luat-o altcineva inainte, cu citiva ani in urma. Probabil ca de acolo ti-a venit idea - daca ai rasfoit forumul, iar daca nu ai facut-o, atunci cauta ca s-a mai discutat.
E tot la "Coltul incepatorului".

Si ar fi tare bine sa faci asta inainte de a ne mai acorda si alte calificative.
gunner wrote:.
eventual mi-as face un nou acvariu in care sa mentin o temperatura mai joasa (pentru carasi sau alti pesti care suporta temperatura mica) .

Si vrei sa tii carasi cu scoici?
Cred ca nu stii ce vorbesti...
Eu voi corecta capitolul Apa - Nature Aquarium.

Site-ul arata exceptional!
Marti wrote:Am mai citit eu cate ceva...greselile pe care le-am vazut le-am trimis la mosu. voi continua sa citesc materialele...daca se mai baga cineva la corecturi sa se anunte, sa ne organizam cumva.

Here I am! Dar nu pe ale mele. Si hai sa vedem cum facem, ca sa nu ne intersectam.

Mooos!! Ce zici?
mosu wrote:corectii, chestii de drapta la stanga (dupa meniuri) ca sa avem o ordine..
Eu oricum mai am de trudit la produse

Noi cu ce putem sa mai ajutam?
Si vrei sa tii un betta in 120l? Vezi ca acesti pesti nu se asociaza cu altii, exceptie facind corydoras, ancistrus...
Pentru betta un acvariu de 20-30l e numai bun.
Dar e decizia ta pina la urma. Te poti duce si in Hornbach sa te informezi. Cu it vezi mai multe, cu atit mai bine.
bogdan94 wrote:
Multumesc de chestia legata de barclaya, daca nu-mi ziceai, nu ma stresam sa le scot...

Este evident ca esti "receptiv" la sugestii si critici...

In plus, culoarea lor alba strica tot farmecul. Daca te straduiesti, e imposibil sa nu gasesti niste pietre frumoase de riu, de culori inchise.
Vezi ca pietrele acelea vor creste duritatea apei. Iar neonii prefera o apa acida, ca si unele din plantele pe care le ai acolo. De CO2 nu ai zis nimic...A fi bine sa faci niste teste de apa.
Pirania wrote:Nu i-am dat, o sa-i pregatesc chiar acum. pestisorul e tot in starea aceea, am pus in palma cateva granule de mancare si a mancat 4-5.

Nu ii mai da granule!!! Incearca sa il faci sa manince 1-2 zile mazare fiarta - e foarte buna pentru digestia carasilor. Aceata nu trebuie sa lipseasca din meniul lor - de 2-3 ori pe saptamana, citvea boabe. Iar in zilele respective nu le mai dai si altceva de mancare.
Frumos!

Dar ce cauta pietrele calcaroase in bazin??
Mazare fiarta si decojita i-ai dat?

Forum Index » Profile for Dolly » Messages posted by Dolly
Go to: