[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Vazand preturile, ajung sa-i dau dreptate lui Koala si sa-mi fac acvariul mare fish-only
Blue14 wrote:Superb!, toate acvariile tale arata intr-un mare fel!

+1

In general nu prea sunt de acord cu ce spui, dar acum n-am argumente sa te contrazic
Domnu, la mine in cartier aia se numeste botanista
Ce sunt, multi inainte bre!
Dic' copilu!

Hai bre, ca nu ejt batran (ca virgula Koala), io am patrujdoi si inca mai copilaresc
Dau o bere, merge?

image
Boss, dar cati ani ai, daca nu ie secret?
Lasa boss, ca iti stiu coralii si ciortanii, nu-mi fura placerea de a fi carcotas
Nimeni wrote:
Acum intrebare ptr Shubi: ... controlerul matale, are meniu in "muilandeza"? Sau tre sa apelez la Radu, ca el este expertul in "m.u.i."

Cumpara-l de la Shubi, cu conditia sa-ti dea si sursa de la firmware si ti-l fac eu in orice limba, inclusv in tiganeste. Poti sa pui si parola pe meniu, gen "ghilabas parola mo!"
Salut Vali,

te rog un pret/poza si marime pentru Caulastrea Curvata Radioactiv si sa-mi spui despre ce varietate de Euphyllia este vorba. Merci frumos!
Da sunt si frumos, da-ma dracului
Asa e de la o varsta..
Bre, nu stiu, dar arata haotic, cu furtunele alea puse asa.
Fa totul de la a la z din pcv-u, sa fie frumos ca la bajeti
Pavelescu e multumit
Multam!

Dar tot as vrea sa vad un clip, sa vad eu cu ochiu' meu de sticla cum e miscarea pe acolo
nea Mugurele, ce e bre tigania aia?? pune mana si fa frumos, lasa-i pe altii sa fie puturosi (altii = eu, mos koala)
Hai siktir!
Ma interesa din alt punct de vedere

Bazinul meu are 60 litri brut, iar miscarea apei = zero barat.
Am pus o pompa de "valuri" koralia nano, de vreo 800 lph si pentru ca am fost nemultumit, am pus si o chinezarie de 2000 lph. As zice ca e un pic de miscare, dar slaba rau.
Sunt curios cum e la tine

In alta ordine de idei, poti sa-mi spui cum se numesc lighioanele din cele 3 poze formidabile?
Am vrut sa-ti zic, de fapt ai un bazin (nici ala intreg) si 3 pietre, in rest esti varza. Roaga-l pe Dobrin sa-ti faca o procedura si un necesar
Mutusem eu ceva la site, dar am reparat. Acum ar trebui sa fie bine.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: