| Message |
|
|
Acum ca a trecut ziua ta.. come to the dark side!

|
 |
|
|
Sunt atarnate in cuier amandoua, langa trepied. Dar e prea mare foo-thai-ul cu ele, telefonul e la indemana
|
 |
|
|
Akaiu wrote:Prin anii 90 cand aveam bazinele cu discusi
Nene, eu in perioada aia mergeam si cascam ochii la un magazin de acvaristica, pe langa palatul telefoanelor - primul bazin pe stanga era un plantat frumos, in care erau 4-5-6 discusi uriasi. Stateam acolo pana ma scotea nenea ala in suturi din magazin.
Nu cumva matale erai? 
|
 |
|
|
Am zis sa fac niste poze, pe telefon se vedeau bine, dar cand le-am vazut pe computer mi-a trecut..
Le pun oricum
insurateii:
coralul de la fanta si-a dublat volumul:
cei de la mugurel o duc bine:
Sile va saluta:

|
 |
|
|
Pentru ca am curatat geamurile laterale si cel frontal, melcii s-au retras pe geamul din spate.
Asa ca scuzati zoaiele de pe geam..
Asa arata micutii mei:

|
 |
|
|
Oare sa fie un Pipe Organ Coral?

|
 |
|
|
Aia mici de la tine sunt omniprezenti si fac niste trasee pe mazga de pe geam, mai ceva ca Transfagarasanul 
|
 |
|
|
Si chiar daca ii raspunde cineva, nu e capabil sa asculte sfatul, face tot cum il taie prin izmene.
Abia asteptam sa mai cresti! 
|
 |
|
|
Nici nu stiu pentru ce sa te urasc mai mult, pentru cat de curat e acvariul, pentru cat de bine faci pozele, etc
Un pic de ajutor?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Deja sunt galben de invidie!
|
 |
|
|
|
Esti ceva de speriat.. spune, ai ceva impotriva instructiunilor? Hai sa zicem ca n-ai avut manual de instalare, hai sa zicem ca n-ai gasit pe internet, de ce nu intrebi aici INAINTE?
Ia un TDS metru si vezi daca nu cumva ai stricat membrana.
|
 |
|
|
Ma indoiesc ca nea Dragos foloseste chiftele
Un televizor se poate strica si daca e Samsung si daca e Bush (chiar exista tv-uri Bush  )
|
 |
|
|
Bine, nu intru in panica.
Dar pisica e deja panicata, l-am adus pe Pufi de la tara pentru tunsoare si baita. De vreo 2 ore troleaza pisica in cel mai barbar mod cu putiinta

|
 |
|
|
Fix ala iti trebuie? Ca am decupat carcasa dupa modelul mufei..
Intre timp, la vreo 5cm de ouale de melci, au aparut altele, dar mai mici si rosii:
E momentul sa intru in panica?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
cati clowni ai si de care? daca ai 2-3, ii poti gazdui la mine
|
 |
|
|
Blue14 wrote:Ala e potentiometru sau buton care face tac si se roteste?
buton, la fel ca ala de la stormx
|
 |
|
|
|
Eu nici de acvariul asta nu vreau sa ma indragostesc prea tare, ca il desfiintez in vara ;)
|
 |
|
|
Trebuie sa gasesc un radio Albastros, ca sa-l birjaresc si sa-i fur botoanele
|
 |
|
|