[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Acum ca a trecut ziua ta.. come to the dark side!

image
Sunt atarnate in cuier amandoua, langa trepied. Dar e prea mare foo-thai-ul cu ele, telefonul e la indemana
Akaiu wrote:Prin anii 90 cand aveam bazinele cu discusi

Nene, eu in perioada aia mergeam si cascam ochii la un magazin de acvaristica, pe langa palatul telefoanelor - primul bazin pe stanga era un plantat frumos, in care erau 4-5-6 discusi uriasi. Stateam acolo pana ma scotea nenea ala in suturi din magazin.
Nu cumva matale erai?
Am zis sa fac niste poze, pe telefon se vedeau bine, dar cand le-am vazut pe computer mi-a trecut..

Le pun oricum

insurateii:

image image

coralul de la fanta si-a dublat volumul:

image

cei de la mugurel o duc bine:

image

Sile va saluta:

image
Pentru ca am curatat geamurile laterale si cel frontal, melcii s-au retras pe geamul din spate.
Asa ca scuzati zoaiele de pe geam..

Asa arata micutii mei:

image image
Oare sa fie un Pipe Organ Coral?

image
Aia mici de la tine sunt omniprezenti si fac niste trasee pe mazga de pe geam, mai ceva ca Transfagarasanul
Si chiar daca ii raspunde cineva, nu e capabil sa asculte sfatul, face tot cum il taie prin izmene.
Abia asteptam sa mai cresti!
Nici nu stiu pentru ce sa te urasc mai mult, pentru cat de curat e acvariul, pentru cat de bine faci pozele, etc
Un pic de ajutor?
image
Deja sunt galben de invidie!
Esti ceva de speriat.. spune, ai ceva impotriva instructiunilor? Hai sa zicem ca n-ai avut manual de instalare, hai sa zicem ca n-ai gasit pe internet, de ce nu intrebi aici INAINTE?
Ia un TDS metru si vezi daca nu cumva ai stricat membrana.
Ma indoiesc ca nea Dragos foloseste chiftele

Un televizor se poate strica si daca e Samsung si daca e Bush (chiar exista tv-uri Bush)
Bine, nu intru in panica.

Dar pisica e deja panicata, l-am adus pe Pufi de la tara pentru tunsoare si baita. De vreo 2 ore troleaza pisica in cel mai barbar mod cu putiinta

image
Fix ala iti trebuie? Ca am decupat carcasa dupa modelul mufei..

Intre timp, la vreo 5cm de ouale de melci, au aparut altele, dar mai mici si rosii:

image

E momentul sa intru in panica?
cati clowni ai si de care? daca ai 2-3, ii poti gazdui la mine
Blue14 wrote:Ala e potentiometru sau buton care face tac si se roteste?

buton, la fel ca ala de la stormx
Eu nici de acvariul asta nu vreau sa ma indragostesc prea tare, ca il desfiintez in vara ;)
Trebuie sa gasesc un radio Albastros, ca sa-l birjaresc si sa-i fur botoanele

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: