[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Subi bucata aia de sticla e deja istorie,am mai pierdut 10 lel
Cred ca sticla pe care am cumparato am sa o sparg si am sa astept ciorapi de la satu mare
Eu iti recomand seachem phosguard
O sa am si ciorap pe teava imi trimite cristi vreo z perechi
Din pacate eu nu am bubble trap....asa ca azi merg sa tai o bucata de sticla si sa ma apuc de traba sa termin treaba pana ajunge SEFA acas? din delegatie.
Aseara mi-am facut curaj sa curat sumpul nu vreti sa stiti ce am scos din el ca sa imi fac viata mai usoara pe viitor,intentionez zilele astea sa modific putin sumpul si anume sa fac un compartiment inainte de skimmer unde vreau sa pun vata de perlon sau un burete pe care am sa le spal o data la 2-3 zile
Ti-am promis ma-i demult niste corali....am o euphyllia cu vreo 5-6 capete care ma cam incurca o vrei cadooo?
Eu asta l-am folosit deoarece asta nu are mirosul specific de silicon
Daca vrei pot sa dau maine o fuga pana la dedeman sa vad daca au pe stoc
am folosit sikaflex negru acu vreo doi ani si e foarte usor de intins, l-am luat de la dedeman cluj
Intra-devar arata mult mai bine....dar totusi de ce lai lasat sa ajunga asa
Cosmin e destul de ocupat dar vb cu el si hai sa ne vedem la o fecioreasca
Shubi wrote:Imi place mult rockscape-ul si Xenia multa !
Vad ca ai si coralul preferat al lui Levi, Kenya tree

Nici sa nu ii vad
Gabi bazinul tau arata foarte bine,imi place mult cum ai aranjat pietrele iar dupa ce pui sps in el eu zic ca va arata intr-un mare fel asa ca baga mare.O sa urmaresc cu interes aacest jurnal
Spor
Nu pot decat sa aplaud asemenea proiecte
Normal ca te luam
Zsido wrote:De la szeged,merg eu in max o luna

de la cornel ii iei cu maxim 70 bucata dar ai nevoie de macar 2-3 buc
De la szeged,merg eu in max o luna
koala wrote:O fi blestemu' Margaretei?... azi a fost duminica, zi de slujbe la biserica.

si a lu NISTOR

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: