| Message |
|
|
|
Ma chinuia un gand de vreo cateva luni, sa iau un acvariu ceva mai mare. Idealul meu, limitat de spatiul din casa, ar fi fost 130/60/45. Dar avand in vedere ca oricat de mare ar fi bazinul, tot nu pot sa tin mai mult de doi scalari in el, atunci nu mai vad rostul. Sunt dezamagita.
|
 |
|
|
|
E infectie bacteriana, nu fungus. Se trateaza cu antibiotic, dar e cu dus si intors.
|
 |
|
|
|
Si nu-ti trebuie nici pompa de aer. Iar filtru intern la acvariu si asa foarte mic, nu stiu cat de bine pica. Eu m-as orienta catre un hang on, sa ai loc si pentru ceva material filtrant.
|
 |
|
|
|
Ouale s-au albit treptat, in totalitate. Femela s-a chinuit sa le pazeasca si sa le vanture chiar si asa albe, pana cand intr-un final si-a dat seama ca nu mai are rost si a permis unui ancistrus sa curete frunza. Sper sa nu pocneasca ancistrusul.
|
 |
|
|
paradoxx wrote:pfff
Pierzi aer pe undeva?
Ancamarketing wrote:Din pacate rank-ul se obtine in urma multitudinii de mesaje ...
NU si al lui Pavelescu. Al lui a fost obtinut pe motiv de haripi.
|
 |
|
|
Ei, da! Nu intuisem din context intrebarea cu stomacele. Crezi ca tre' sa masuram si lungimea intestinelor la fiecare specie, ca sa fim siguri ca nu dam sfaturi in necunostinta de cauza?
|
 |
|
|
|
Eu am un grup de 7 (false) julii si un grup de panda, dar nu par interesati romantic unii de altii. Fiecare cu nunta lor, la care ceilalti nu participa.
Iar diferentele dintre subspecii nu sunt numai de colorit. Cei albino, de exemplu, cresc aproape de doua ori mai mari decat panda.
|
 |
|
|
L-am gasit, multumesc. 
|
 |
|
|
|
Ma coafeaza orice functioneaza. O s-o incerc si pe aia daca eclozeaza ouale. Doar ca la cory nu a mers. Puii au murit dupa 5 zile de la eclozare. Nu sunt sigura daca de foame, sau din alte motive.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
N-am vazut depunerea, abia am descoperit ouale pe frunza. Dar el pare foarte hotarat sa le apere, desi ea nu-l lasa sa se apropie. Deci cumva cred ca si le asuma.
O sa caut ceva hrana lichida pentru alevini, trebuie sa gasesc. Dar intai sa vedem daca iese ceva din multitudinea aia de icre. Si daca nu ma insel am vazut si artemia proaspat eclozata la Obor, dar nu-mi place vanzatorul.
|
 |
|
|
|
Da, acum am vazut diferenta dintre ea si el. Si le ghicisem sexele fix invers. Cine credeam eu ca e el, era de fapt ea.
Al treilea nu participa, iar al patrulea este tot la inchisoare in alt bazin, pentru ca nu-l vrea nimeni.
O sa las ouale in bazinul mare si vedem daca "mami" se descurca cu ele. In caz ca ies ceva pui, habar n-am cu ce sa-i hranesc.
|
 |
|
|
koala wrote: O sa te prinzi!
Gata, m-am prins. Si uite si rezultatul:
Ea nu lasa nimic sa se apropie de oua, nici macar pe el. E normal?
|
 |
|
|
Nea om mare, nu te-ai mai intors cu filtrul ala revolutionar. Pare-sa ca-mi pastrez mustata.
|
 |
|
|
Shaba wrote: Ce se poate intampla daca sta asa?
Moare. Se topeste rizomul. Anubiasul e planta care sta agatata, nu ingropata.
L.E. Am postat in acelasi timp cu Disciponel.
|
 |
|
|
Pistia, limnobium si hygroryza aristata.
MUltumesc george 
|
 |
|
|
|
Multumesc.
|
 |
|
|
Donez pui de scalar cca 7 cm, foarte probabil mascul dupa comportament, cu multe aere de sefie. Predarea Cora, Pantelimon, info pe PM. Acesta este inculpatul.

|
 |
|
|
|
Daca mergi pe ideea asta, hai sa nu mai hranim nici pestii. Lasa-i sa se descurce.
|
 |
|
|
Nu m-am lamurit inca. Daca te uiti cu atentie in poza, pe stand, in fata acvariului, se vede o lupa.  Stau cu lupa pe papilele pestilor si nu vad diferenta. Iar unul d-ala care curata frunze e cam curva.  Cand curata cu unu', cand cu altul. Deci habar n-am ce sexe au, cine face pereche cu cine, habar n-am daca vor sa depuna sau doar au mania curateniei, nu stiu pe care sa-l opresc si pe care sa-l dau. As pastra doar doi, desi imi sunt dragi trei. Pe dement nu pot sa-l sufar.
Edit ca n-am vazut postul lui paradoxx. Le-am hranit cu shaorma cu de toate. Fertilizanti de la easy life, dozele dupa cum urmeaza, sfatuita de @dandumitru caruia ii multumesc mult!
Zilnic 4 ml profito, 4ml nitro, 4ml fosfo, 1 ml potasiu, 1 ml fier, 3ml carbo.
|
 |
|
|