[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sorint87
Forum Index » Profile for sorint87 » Messages posted by sorint87
Se pot face discounturi la mai multe produse cumparate.

Acvariu dennerle nano cube 30 l, margini rotunjuite + 25 creveti sakura red ( 70% femele adulte ) + substrat + Dennerle Shrimp King Colour 30gr + spirulina + plantele din nano + frunze catappa - 150 RON

Lampa LED - Chihiros A series 30 cm / 6 cm - 18 W, 54 leduri - 2800 lm!!! - 7 trepte putere. 8000K, folosita 15 luni 3600h - durata de viata 50.000 h

f puternica o tin la 3/4 din 7, am crescut orice gazon cu ea. - 100 ron

Incalzitor Eheim Jager 50W pentru 25-60l - 30 ron

SunSun Filtru Extern Nano HW-603B (400 l/h) + piatra ponce + shrimp guard- 100 ron

SunSun Pompa Aer YT-301C (silentioasa) + filtru burete talpa grea - 25 ron

PH Meter Digital (calibrat )- 30 ron

Bacter AE cam 30 grame cred - 20 RON

Shirakura mineral stones - 20 RON

Frunze Catappa(Migdal) 35-40 bucati - 25 RON

Priza programabila mecanica Strohm - 15 Ron 2 bucati

Drop checker CO2 NOU cutie - 25 Ron

Farfurie hrana creveti 2 bucati una noua una folosita- 10 ron bucata.

Tub acrilic pt hrana creveti cu ventuze - 20 ron
JBL Algae magnet M - 15 ron

in afara de magnet toate articolele apar in poze.
Eheim Filtru Intern aquaball 130 -------- 50 RON.

Folosit 1-2 ani, stare buna de functionare, ventuzele usor rigide.
Cosurile pot fi umplute cu diferite medii de filtrare, 550 l/h, 6w consum, pentru acvarii pana in 130l conform site producator.
Ridicare din sector 6, Bucuresti sau se trimite in tara la plata in avans, multumesc.
Liv wrote:Ai ajuns la solutia cea mai buna pt. un filtru extern. Prefiltrul retine materialele mai mari (HW 602A are 3 bureti cu gauri mari medii si fine). Restul trece prin filtru.

Buretele de pe IN are si rolul de a nu lasa puii sa intre in filtru - nu e numai pt. filtrare.
Problema la el nu e ca o sa-ti curga resturile inapoi (poti sa pui un pahar sub burete inainte sa opresti filtrul si tot ce e pe/in burete o sa cada in pahar) ci faptul ca se colmateaza foarte repede. Am practicat metoda cu buretele pe intrare si un burete fin se colmateaza intr-o singura zi si blocheaza complet intrarea. Un burete cu pori medii rezista cam o saptimana. Prefiltrul HW602A nu a fost nevoie sa il curat de aproape 2 luni (am zis sa vad cit rezista fara sa il curat), iar debitul apei nu a scazut vizibil - din februarie de cind il am il curatam la fiecare 2 saptamini la intretinerea generala.

Liv, tot JBL E701 ai folosit? spui ca nu ii micsoreaza f mult debitul? Multumesc.

Forum Index » Profile for sorint87 » Messages posted by sorint87
Go to: