Message |
|
deci de treizeci de ani dau tubi , nu am avut probleme , fara albastru de metil , si fara nimic , trebuie stiut de unde este adunat , eu adun si acuma dintrun loc unde daca ar fi contaminat nu ar trai nici tubi dar nici scoici , pesti sau broaste , deci ce scrieti aici sunt numai povesti auzite si nevazute de voi , am patruzeci de ani de acvaristica an spate , o zi buna
|
 |
|
gupy 3cm masculi, femele 4 , 5 cm , 3.50 lei , tubi 22 lei kg
|
 |
|
vand coridorasi sterbai maturi , panda , similis , loricaria pui , melci pomacea albastri , spixi smail , neritana zebbra , melci rosi ,
|
 |
|
cumpar artemia , si decorticat daca are cineva
|
 |
|
am la vanzare coridorasi sterbai 5 , 6 cm aproape maturi , 8lei , triliniatus 3 cm. 4 lei , albino maturi 8 lei ,
|
 |
|
cumpar sau as dori sa cumpar lini pure gupy , sunt din Targu Mures 0761775378
|
 |
|
cateva poze
|
 |
|
sterbai , triliniatus , panda am si acuma , si mai am citeva speci mai incolo
|
 |
|
sterbai , triliniatus , panda am si acuma , si mai am citeva speci mai incolo
|
 |
|
de ani buni numai tubi , daphnia , dau la pesti si sa sti ca la noi il culeg eu , tubi speli de mai multe ori pe zi si nu ai probleme cu ei saptamini mai ales pe vreme mai racoroasa si lasi cit mai putina apa pe iei
|
 |
|
Da daca pot zilele urmatoare
|
 |
|
Buna ma numesc Mezei Laszlo sunt din Targu Mures si am 14 acvari de la 50 de litri pina la 150litri , ma ocup de sifo koi 50 maturi, coridorasi paleatus 20 maturi, sterbai 30 maturi triliniatus 30 , panda ,25 aproape maturi , ma ocup de acvaristica de mai mult de 25 de ani cu mai mici intreruperi , va salut si o zi mai buna
|
 |
|
|
|