[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: laszlo
Forum Index » Profile for laszlo » Messages posted by laszlo
deci de treizeci de ani dau tubi , nu am avut probleme , fara albastru de metil , si fara nimic , trebuie stiut de unde este adunat , eu adun si acuma dintrun loc unde daca ar fi contaminat nu ar trai nici tubi dar nici scoici , pesti sau broaste , deci ce scrieti aici sunt numai povesti auzite si nevazute de voi , am patruzeci de ani de acvaristica an spate , o zi buna
gupy 3cm masculi, femele 4 , 5 cm , 3.50 lei , tubi 22 lei kg
vand coridorasi sterbai maturi , panda , similis , loricaria pui , melci pomacea albastri , spixi smail , neritana zebbra , melci rosi ,
cumpar artemia , si decorticat daca are cineva
am la vanzare coridorasi sterbai 5 , 6 cm aproape maturi , 8lei , triliniatus 3 cm. 4 lei , albino maturi 8 lei ,
cumpar sau as dori sa cumpar lini pure gupy , sunt din Targu Mures 0761775378
cateva poze
sterbai , triliniatus , panda am si acuma , si mai am citeva speci mai incolo
sterbai , triliniatus , panda am si acuma , si mai am citeva speci mai incolo
de ani buni numai tubi , daphnia , dau la pesti si sa sti ca la noi il culeg eu , tubi speli de mai multe ori pe zi si nu ai probleme cu ei saptamini mai ales pe vreme mai racoroasa si lasi cit mai putina apa pe iei
Da daca pot zilele urmatoare
Buna ma numesc Mezei Laszlo sunt din Targu Mures si am 14 acvari de la 50 de litri pina la 150litri , ma ocup de sifo koi 50 maturi, coridorasi paleatus 20 maturi, sterbai 30 maturi triliniatus 30 , panda ,25 aproape maturi , ma ocup de acvaristica de mai mult de 25 de ani cu mai mici intreruperi , va salut si o zi mai buna

Forum Index » Profile for laszlo » Messages posted by laszlo
Go to: