[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Dupa deciclarea portofelului, trebuie sa-l reciclezi prin metoda "hard work"

image
Acum ca faptul e incheiat, la ce pret au fost don'soarele albastre?
Ma roade curiozitatea ca pe babe
Inainte sa-ti faci planuri, intereseaza-te de niste aspecte:

- cat costa Aquavitro Salinity?
- cererea fiind mica (e un produs de top, dar cu pret pe masura, iar romanul are bugetul restrans), vei fi capabil sa o gasesti pe stoc ori de cate ori va fi nevoie?

Mie mi s-a recomandat sa "pastrez linia", daca incep cu un model de sare, asa sa merg pana la capat.

Asadar tema de gandire, raspunde la cele 2 puncte de sus.
Da-l in muma-sa de vierme-melc, ala si-a meritat soarta

Intre timp am facut testul PO4.

L-am repetat de 2 ori, o data cu cantitatea standard de apa si reagenti, a doua oara cu cantitate dubla (pentru o citire mai precisa, conf. prospectului.
Pot sa afirm cu tarie ca este intre 0 si 0.03

Poate ca este efectul lui Seachem Phosguard (folosesc in cantitati mici, sub recomandari si il schimb o data pe saptamana, nu la 4 zile)

Cat priveste partea cu organicii, n-am cu ce masura.

Lumina - e cea standard de la Dennerle marinus (un PL dublu, jumatate alb, jumatate albastru) si 9 leduri chinezesti (6 albastre si 2 uv)

Daca ma uit la pompe si incerc sa-mi imaginez care e traseul fluxului de apa, tind sa cred ca in coltul unde a aparut verzeala nu am curent de apa. Asta sa fie problema?
Terminati cu prostiile.. nu decicleaza ficatul, doar portofelul
De ce nu-ti iei seachem phosguard? Face ce trebuie sa faca si e la un pret accesibil
Eu nu inteleg, de unde obsesiile astea bruste pentru schimbatul sarii si pentru antifosfati?
Ia spune, ce sare ai folosit pana acum?

SiSeachem Phosguard ce are, de ce cauti alternative?

P.S.: 27-03

Blue14 wrote:Bine, il las in pace.
Interesanti pesti, au un aspect foarte preistoric
Un NOPOX la mos Koala?

image
Pfff.. Prea complicat pentru mintea mea fragila. De cand ma stiu m-au batut doua lucruri (nu soacra si nevasta): matematica si chimia.

Cel mai bine se vede poza de ansamblu, exceptionala!
mugurel wrote:Nu innoata, merge tarash ca un guvide ...

Nu mai inteleg nimic. Despre koala vorbesti?
Merci, lucrarea e gata - am si dezasamblat-o
Sursa trebuie s-o inapoiez (e sursa lui Radu) si oricum lipsesc o saptamana din peisaj.
Am zis eu ca nu-mi place?

Dimpotriva, imi place prea tare si eu n-o sa am asa ceva niciodata
Ocean, nu inteleg, explica-mi te rog ca la prosti

Meanwhile:

image

E al doilea controller pe care il leg fara sa gresesc, nu ca altii (nu dau nume, ca iar se supara Blue)

Acum trebuie sa construiesc o carcasa pentru placuta cu ldd-uri, sa testez lampa pe "blana" ca sa vad daca si cat de tare se incinge si cam asta e.
Stai un pic sa ascut lama, ca sa nu ma chinui
ZEN, n-am sa risc, mai ales ca sunt milos din fire

Ocean, la ultima masuratoare stateam foarte bine cu fosfatii, am sa mai masor azi (mai pe seara, acum mesteresc la leduri si la controllerul Shubilian)
Te rog insistent sa nu mai pui poze sau clipuri cu acvariul tau. M-am sufocat de invidie si planuiesc sa-mi tai venele.

Multumesc anticipat!
Abia ce am scapat de diatome, ca m-am pricopsit cu un prefrumos gazon de parvula (sau hc)

image

Acum ce fac?
Inainte de alea doo poze, sa-ti cureti chakrele

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: