| Message |
|
|
Blue14 wrote:Trebuia sa fie nuc sau teak!
Da, din lemn de tron stropit cu suc de pasarica.. Eu pe astea le fac din resturi, din ce arunca altii
Lasa, ca cel mare tot din rasinoase e facut si rezista bine-mersi. Il dau cu ulei de in inainte de baiturire si termin balciul.
|
 |
|
|
|
exact
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Scuze, o intrebare. Pentru ce marime de acvariu sunt recomandate?
|
 |
|
|
Blue14 wrote:Am tds 67, deci trebuie sa schimb membrana sau si cartusele.
Da, sigur sarea Kent era singura ta problema 
|
 |
|
|
koala wrote:Plm, am semnat ca DA...
- in primul rand, eu sunt un lenes... e clar ca nu fac nimic, singur... daca sta cineva pe capul meu (Hai, bah, trimite apa la test!), atunci precis e bine.
- la cati bani cheltuiesc eu aiurea, oricum, e clar ca aceste costuri sunt un mizilic.
- imi convine sa am o evidenta, clara si limpede, a evolutiei bazinului.
Deci, eu o sa fac testele alea...
Suna de parca as fi scris cu manuta mea.
Categoric da
|
 |
|
|
|
Nu zic ca ignoratul ar fi un panaceu universal, dar la mine a functionat.
Dupa ce am facut marea descoperire, am mai avut doua reseturi, la care am aplicat cu succes aceeasi reteta
|
 |
|
|
|
N-as face comparatia asta, am observat ca unchiu' Faye isi pleaca urechea la sfaturile altora ;)
|
 |
|
|
|
In alta ordine de idei: aveam prostul obicei sa stau mereu cu mana in acvariu, sa curat tot, sa mai mut o planta, un lemn, o maslina. Toate mergeau pe dos, in ciuda eforturilor mele.
Intr-o zi am decis sa-mi bag cucu in el de acvariu, asa ca am inceput sa-l ignor total. Culmea, apele s-au linistit, algele s-au dus pe pustie, au aparut ghiocei si zambile, ce sa mai, raiul pe pamant.
Ideea e sa incerci si tu o pauza, poate ca ai probleme tocmai din prea multa atentie ;)
|
 |
|
|
Faye wrote:Eu schimb apa o data la 3, maxim 4 zile, pentru ca nu-mi place sa vad resturi pe substrat, asa ca aspir resturile impreuna cu 40-50L de apa.
Bossule, eu cand faceam o smecherie din asta, chemam tot cartierul sa fie martor, apoi ma laudam la toate ziarele de scandal
Ce ti-e si cu oamenii astia..
|
 |
|
|
Sefule, nu stiu, sper ca in 2 saptamani, 3..
Stiu, sunt dator vandut la tine, tre sa te cinstesc zdravan 
|
 |
|
|
|
Si tu sa stai linistit, sunt aici de jumatate de zi si deja mi-am rupt carca.
Nu-ti face probleme, sunt bine!
|
 |
|
|
|
Ieri aveai 1035, acum cat e? Nu te-ai grabit si ai scazut cam brusc?
|
 |
|
|
La multi ani nenicule, sa ne traiesti!
P.S. in prima poza, Power Puff girls? 
|
 |
|
|
Ce sa zic, felicitari.. tata a muncit toata viata in acelasi loc (MAPN) si are 700 lei pensie.. Pot sa vorbesc cu el sa-ti cumpere un refractometru, vrei?
|
 |
|
|
|
Acum pe bune, iti permiti sa ai menajera si nu poti sa-ti iei un sistem ato si un refractometru?
|
 |
|
|
Nu sunt nici primul si nici ultimul care a avut o problema cu salinitatea sau cu fosfatii.
Deosebirea e ca noi, restul, mai aplecam urechea la sfaturi si le urmam. Ceea ce nu e cazul la tine..
Lasa naibii acvariul ala sa se stabilizeze si nu-l mai .ute atat.
Acum 3 saptamani:
Blue14 wrote:Bine, il las in pace.
Aiurea..
|
 |
|
|
|
Am avut din alte motive - daca esti cu adevarat interesat iti explic si de ce: pe capac si pe tevi se aduna foarte multa sare, iar la curatenie obisnuiam s-o arunc.
Ghici ce..
|
 |
|
|
|
Si uite asa de faci din nou de cacao..
Nu sarea Kent e sursa problemelor tale, a salinitatii scazute, a coralilor morti si a celorlalte probleme, ci faptul ca nu asculti de altii.
Ti s-a spus de n-spe ori ca hydrometrul nu e nici pe departe precis, dar tu ai continuat sa-l folosesti.
Ai facut experimente mai multe decat toti userii forumului la un loc, te-a mancat in fund zi de zi sa faci cate ceva, sa schimbi mereu ba una, ba alta.
In curand o sa faci clipuri cu wc-ul si cu red sea, aquavitro, tropic marin, etc.
|
 |
|
|
darthradu wrote:fara ocupatie
Aha, eu tot am zis ca esti mai inutil decat Ion in firma. De fapt, nimeni nu e mai inutil decat Ion, scuze
|
 |
|
|