[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Mafiasu_17
Forum Index » Profile for Mafiasu_17 » Messages posted by Mafiasu_17
Ce plante mai ai si la ce bani? Daca ai putea adauga si niste poze ar fi perfect. Sunt din Pitesti. Stima
Stii...cand i-am cumparat erau chiar micuti, dadeau bine asa...cat mai colorati, aveam si plante multe care cresteau foarte bine ( pana sa iau ciclidele) dar acum deja au crescut prea mari, nu mai zic ca am luat un Plecostomus, nu prea stiam care e diferenta intre el si Ancistrus si din pui aproape ca l-a depasit iar din ce am vazut se fac chiar foarte mari, trebuie neaaparat sa schimb acvariul cu ceva mai mare, nu prea m-a tras pana acum sufletul pt ca imi imaginam ca trebuie sa merg mereu la izvor dupa apa cum am facut si cu cel pe care il am insa am vazut la un pr ca le schimba apa in acvariu de 180 de litri cu furtunul direct de la ghiuveta si n-au pestii absolut nimic
Revin asupra anuntului, pret ciclide africane 25 de ron...scalari 15 ron, accept si schimb cu ciclide afriane dar micuti, la cativa cm sau acvariu mai mare pentru care sunt dispus sa mai ofer diferenta. Stima
Va multumesc frumos de intampinare.
Pentru Pitesti / Mioveni pretul scade la 40 de ron, indrazniti sa veniti cu oferte...ne intelegem destul de usor, e pacat totusi de ciclizi sa ii chinui intr-un acvariu asa de mic, accept la schimb si ciclizi pui...intre timp pana cresc am timp sa gasesc si eu un acvariu mai mare pentru ei.
Ciclide Africane - 50 ron /buc

Pestii sunt perfect sanatosi, nu au suferit de nici un fel de boala, nu au avut niciodata nevoie de vreun tratament, foarte mancaciosi si plini de viata.

Ii vand din cauza ca au crescut si acvariul este deja suprapopulat.

Accept si unele schimburi cu diverse produse, pesti de acvariu, accesorii, acvarii, electronice.

http://www.okazii.ro/pesti/pesti-acvariu/pesti-acvariu-ciclide-africane-scalari-a121726600
Salut! Numele meu este Mihai Manole, am un acvariu Jowel Rekord 80 de aproximativ 2 ani iar intre timp sunt in cautare de unul mai mare intrucat pestii au crescut si a devenit un pic cam suprapopulat acvariul...de preferat tot Jowel daca reusesc sa gasesc si la un pret cat de cat ok. Stima

Forum Index » Profile for Mafiasu_17 » Messages posted by Mafiasu_17
Go to: