[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Georgeciup
Forum Index » Profile for Georgeciup » Messages posted by Georgeciup
gibiceps pleco ~ 12 cm

schimb pe creveti sau neoni
Tiger Shovelnose catfish are aprox 22 cm - 400 lei
filtru intern eheim 2012 folosit + rezerva burete noua - 45 lei
buturuga lemn vita-de-vie - 30 lei

tel : 0755127878
cum spune si titlul schimb melci pomaceea, puiuti, pe orice din domeniul acvaristicii
Schimb:
1 Colisa Lalia
1 Macropodus Opercularis
2 Devario Malabaricus
1 Featherfin Synodontis ~8cm
Cu orice din domeniul acvaristicii.
pangasius ~ 7 cm, 2 gourami blue ~ 7 cm .
Se pot ridica din zona Timpuri noi.

Se poate inchide !
donez gourami yellow 7-8cm . cn doreste il poate lua din timpuri noi. 0755127878

se poate inchide.
schimb 2 ternetzi
gourami Blue 4-5cm. Nu cunosc sexul.
Schimbul se poate face in zona Timpuri Noi.

Scuze ptr calitate, sunt poze facute cu telefonul..
despre plante nu stiu foarte multe, spre rusinea mea nici macar denumirile la toate care le am in acvariu
Salut
am revenit, a trecut aproape o luna si in urma sfaturilor si documentarii am facut un setup cu plante pietre si o bucata de lemn. o sa postez cateva poze facute cu telefonul. Am scos nisipul fin si am bagat pietris granulatie 3-5 parca. am reusit sa fac si o "bomba" (deja de cateva zile o am pe a doua). acvariul este ciclat, am un tester 6 in 1 si in mare sunt ok rezultatele. Am bagat cam multi pestisori dar cu timpul in situatia in care o sa creasca prea mari si o sa se aglomereze o sa incerc sa dau o parte din ei.
1x hoplosternum thoracatum
6x neoni
1xloricaria
2xgourami blue
1xgourami galben
2xrechini
2xterneti
1xcolisa lalia
1xcorydoras albino
4xsumatrani
2x scalari
2x jandarmi
Pentru iluminare folosesc 2x neoane de 24w - 1 solar tropic ultra si inca un neon pentru acvarii de apa dulce dar cu lumina cu tenta albastra..

Stiam ca ciclarea pe cale naturala ca sa spun asa dureaza 3 saptamani , dar din moment ce folosesc colonii de bacterii vii din comert sub forma de substanta de mai sus ma gandeam ca poate ciclarea se face mai repede. Intr-un final m-am alaturat acestui forum pentru a invata lucruri noi si ptr a socializa cu un anume grup de oameni, anume avaristii. Dar daca voi vreti sa le fac ca la carte si nu itelegeti ca inca sunt pe teren necunoscut desi am inceput sa-mi fac temele si oicum inainte de a ma insrie am citit majoritatea lucrurilor de pe forumul vostru, atunci nu mai am nevoie de ajutor ! va multumesc , o zi buna !
Am inteles . Va multumesc ptr sfaturi . In acest caz ce flora ar trebui sa am dar totusi nu vreau sa am un acvariu plantat, nu am folosit substrat decat nisip alb fin . As putea folosi cate plante artificiale ptr decor . Ma sperie gandul de a avea si plante . Pietre o sa incerc sa fac rost de ateva zilele astea pana , sper eu, se va cicla si acvariul .
Dimensiunile sunt facute in functie de mobilierul pe are il am in camera nu am idee cum se vor dezvolta in acvariu ptr ca sunt un incepator, nu imi doream sa creasca pana la 9 cm ci doar am luat in calcul marimea maxima la maturitate. Am ales ciclidele pentru ca dupa cat am reusit sa aflu sunt destul de usor de intretinut avand in vedere ca plec de la 0, fara nicio baza de cunostinte pana acum 2 saptamani !
Din ce am mai citit pe aici , e unul mic dar nu imposibil. O sa incerc sa nu suprapopulez, ca si idee as dori sa pun maxim 6 ciclide. 5-9cm - 2l/cm..
Am 21 de ani, experienta minima in acvaristica. In ultimele 2 saptamani am incercat sa ma documentez pe cat de mult am putut. Am un acvariu home made 60x45x40. Astazi am cumparat un filtru eheim 2012 un incalzitor tetra 100 w si nisip alb granulatie mica 10 kg. Am ajuns acasa am spalat nisipiul l-am pus in acvariu, apoi am umplut acvariul, am folosit o substanta luata de la hornbach ptr declorinare Tetra Aqua Safe. Am montat filtrul si incalzitorul si am folosit inca o substanta pentru a ajuta la ciclarea rapida a acvariului, precizez ca tot flaconul l-am pus pe buretele filtrului (asa am inteles ca trebuie ). Un prieten m-a batut la cap sa puna 2 pestisori mici, neoni cred (imi cer scuze pentru ca nu stiu inca denumirile pestilor), nu am vrut sa ii pun pentru ca din cate am inteles incetineste ciclarea, dar nu am scapat pana nu i-a cumparat si i-a pus in acvariu.. Precizez ca vreau sa fac un acvariu de ciclide africane. (din cate am vazut sunt cei mai usor de intretinut ) Am pus apa in acvariu de vreo 2 ore de acuma si am impresia ca deja a inceput sa miroasa un pic apa. e bn ? e rau? Va multumesc anticipat

Forum Index » Profile for Georgeciup » Messages posted by Georgeciup
Go to: