Message |
|
salutare!!!am 3 femele guppy gestante care se apropie de fatare si le-am pus pe toate 3 intr-o singura maternitate pentru ca numai una am si vreau sa nu pierd nici un pui sa am cati mai multi.credeti ca am procedat corect punandule impreuna???
|
 |
|
dupa parerea voastra este gestanta?
|
 |
|
saluater!!!scuzati-ma daca am gresit postarea si trebuia la alta gategorie.
problema este ca aseara tata mi-a adus 5 pesti de culoare gri despre care nu stiu nimic .as vrea sa ma ajutati voi sa-mi spuneti ce specie este cu ce sa-i hranesc ce temp trebuie sa aiba apa inmultire....etc
pestisorii sunt acestia din poze:
|
 |
|
le-am spus celor de la petshop ca vreau 4 masculi si mi-au dat femele.cand i-au prins le-am spus ca sunt femele iar ei au spus ca sunt masculi pt ca au inotatoarea colorata iar femelele o au simpla doar intr-o culoare iar eu ca incepator i-am crezut
|
 |
|
voi ce ziceti peste din imagine este mascul sau femela?cei de la magazin au spus ca este mascul dar eu nu prea cred(scuze pt poze sunt cam neclare)
|
 |
|
solutia se numeste sera aquatan
|
 |
|
stau la casa intr-o regiune muntoasa
|
 |
|
cei de la magazin mi-au spus ca este mai complicat cu plante naturale.au spus ca trebuie sa le pun in fiecare saptamana fertilizator altfel vor muri.
mi-au recomandat ca pentru inceput ca orice incepator sa folosesc plante artificiale
|
 |
|
ma numesc darius sunt din bistrita si sunt incepator in acvaristica.
detin n acvariu de 70l cum un filtru aquael fan 1 si incalzitor.am folosit ca substrat pietris din rau ,decor:plante artificiale si pietre din rau, pesti:2 xifo 6 neoni 5 guppy 1 betta si doi sanitari,hrana folosita este de tip granulata(sera)
|
 |
|
apa am schimbato chiar astazi iar plantele tot astazi le-am pus.apa o iau de la un izvor,dupa care pun in ea o solutie pt a reduce duritatea apei pe care mi-au recomandato cei de la magazin.
(folosesc un filtru aquael fan 1)
|
 |
|
iar betta nu are nimic cu nici un peste. dupa parerea mea este foarte pasnic (doar puii de guppy ia vanat pt ca am uitat sa separ femela de restul acvariului deoarece nu eram sigur daca este gestanta)
|
 |
|
pai am acvariul de 4 saptamani si l-am lasat la ciclat 3 saptamani cu toate aparatele in functiune iar apa o schimb o data pe saptamana cam 25-30%.revenind la problema cu masculul guppy, am observat ca sta lipit de substrat si isi misca foarte repede inotatoarele
|
 |
|
SALUTARE tuturor!
am un acvariu de 70l cu filtru incalzitor plante artificiale ,pesti 5 guppy 6 neoni 2 xifo 1 betta 2 ancistrus.
problema esta la unul dintre guppy.sta mereu ascuns dupa o piatra si nu iese decat cand ii dau de mancare .nu sar vedea ca ar avea vreo problema mananca ca toti ceilalti doar ca sta ascuns majoritatea timpului
daca puteti sa ma ajutati sa imi spuneti daca este bolnav
va multumesc!!!
|
 |
|