[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
NO3-2
PO4-nedetectabil
CA-440
MG-1260
KH-7,7
Tot azi am mai bagat in bazin un salarias fasciatus iar pe aceasta cale doresc sa ii multumesc lui Cosmin de la reefcenter.ro care a fost foarte de treaba ca mi-a trimis un anthias in locul celui care a murit acu 2 saptamani.
Eu din cate stiu parca de la sarbi aduce marfa.
Peti e tipu din Baia Mare?
Foarte bun pretul,nu ar putea prietenul tau sa ne dea si noua o lista de preturi?
OK
Mersi mult,nu ma pot abtine si trebuie sa iti zic din nou ai un bazin foarte fain ,felicitari!
Foarte fain skimmerul si dupa cum vad eu lucreaza bine un prieten vrea sa isi faca un bazin cu dimensiunle asemanatoare bazinului tau si as vrea sa te intreb cat a costat si de pe ce site la-i cumparat?
Mersi
In timp va scoate mai mult,asta in functie de cum il reglezi,cu cat il pui sa scoata mai uscat va fi mai negru jegul si mai puturos,cel putin asa e la mine
Imi poti zice te rog ce pompa are skimmerul?
Cat au costat acroporele?
Frumos!
Maine cand vin la tine aduc un cleste
Da de unde la-i cumparat?
Broxlin eu folosesc un incalzitor de la sera de vreo 3 ani si merge perfect,daca vrei iti pot comanda unul si cred ca costa in jur de 60 de lei
Sebi asta e poza sa imi faci in ciuda ca nu mai ai ciano?
Clujul aplauda aceast proiect ,felicitari si spor in continuare
Pretul e foarte bun,mai ales ca primesti o gramada de fraguri,Aure acum e monentul
Aure lui Dixi iar fi trebuit pompa dar din pacate are sticla prea groasa si nu se potriveste
Mersi baieti
Mp10 se poate pune pe un bazin care are sticla de 12 mm?
Salut
Mai ai pompa?
Eu cred ca au sarit peste poveste ala arata a preludiu
Foarte bine arata sa ai noroc de ei.

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: